20$2Surf Program do klikania w Surf Bonus i nie tylko do 20dollars2surf - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: 20$2Surf Program do klikania w Surf Bonus i nie tylko do 20dollars2surf (/Temat-20-2Surf-Program-do-klikania-w-Surf-Bonus-i-nie-tylko-do-20dollars2surf-60142) |
20$2Surf Program do klikania w Surf Bonus i nie tylko do 20dollars2surf - Piotr Dudek - 21-10-2012 23:31 Z uwagi na to gdyż nie wiem jaki dział odpowiada za wrzucanie plików ułatwiających użytkownikom forum zarabianie pieniędzy, proszę o przerzucenie Tematu do odpowiedniego działu albo usunięcie tematu do kosza i poinformowaniu mnie gdzie dany temat mógł by się znajdować. Proszę o wyrozumiałość wszelkich adminów. Jeżeli masz nick na forum tomazzi opuść ten temat 2 Witam, zakładam 2 raz temat bez reklamy bloga na którym są podawane wszystkie informacje o jego ulepszeniach... Programik jest o wiele lepszy od wszystkich programów dostępnych w internecie bo nie "Symuluje" klikania w baner przez co zmniejsza szanse na dostanie bana... Programik można ściągnąć pod linkiem http://20dollars2surf-bot.blogspot.com/ SKAN: https://www.virustotal.com/file/43d60535b9a5925b838f2243dfc57ceab058712f24a76998422b485c50bb4cb9/analysis/1350896002/ Program jest darmowy i ciągle poprawiany pod względem wszelkich błędów, jak i przyśpieszeniem działania. Program mogę tak zmodyfikować że będzie mógł działać pod każdy surfbar z podobną funkcją Surfbonus.. Zastrzegam sobie prawo do tego by użytkownik tomazzi nigdy nie używał tego programu jak i nie pisał nic skierowanego w moim kierunku gdyż wszystkie informacje jak i posty, pw zostaną zignorowane i wrzucone do "kosza". RE: 20$2Surf Program do klikania w Surf Bonus - miniek9090 - 21-10-2012 23:34 Gdybym bawil sie w to to bym pobral ... Ps. I tak zaraz cos napisze xd RE: 20$2Surf Program do klikania w Surf Bonus - tomazzi - 22-10-2012 07:34 zastrzegać sobie możesz - nie ty tu rządzisz a od tego jest forum by pisać, coś ci nie pasuje - prawy górny róg i czerwony x i good bye to nie komuna, że cenzura i ktoś komuś dyryguje czy może mówić/pisać czy nie może, czasy ci się człowieku pomyliły - żyjemy w wolnym kraju z wolnością słowa i wypowiedzi i nie zabronisz mi na forum które jest od tego by pisać cokolwiek napisać - coś ci nie odpowiada to nie zakładaj tematu, albo jak wcześniej prawy górny róg i czerwony x nie jest mi potrzebny program do tego scamu a nadziwić się nie mogę, że są ..... którzy w ogóle zajmują się tym scamem, programem do bonusów itp itd i zapewniam cię, że nie korzystam z programu i korzystać nie będę bo mi nie jest do niczego potrzebny THE END P.S po ostatnich akcjach z keylogerami byłbym bardzo ostrożny w sprawie pobierania i instalowania programów, ale to każdego indywidualna decyzja, w razie problemów pretensje będzie mógł mieć wyłącznie sam do siebie RE: 20$2Surf Program do klikania w Surf Bonus - Piotr Dudek - 22-10-2012 09:56 Że napisze to wiem ale leje mnie co on myśli i pisze, chowając się za awatarem z cs-a i hejtując wszystko co się gdzieś napisze. Troll i tyle Uwierz mi będę prowadził przeciwko niemu moją prywatną krucjatę. RE: 20$2Surf Program do klikania w Surf Bonus - tomazzi - 22-10-2012 10:02 z tekstami dzieciaku Troll itp itd to do kolegów z podwórka sobie wyskakuj nie zaliczam się do tego grona i nigdy zaliczał nie będę bo od dawna nie mam 15 lat więc teksty do i dla koleżków sobie zachowaj w takim stylu trzeba nie powiem co mieć by reklamować program ułatwiający życie w scamie który płaci jak chce, kiedy chce i komu chce ale to każdy rozumny człowiek sam oceni czy skorzysta z programu do scamu czy "oleje" i na tym kończę dysputę z ........ dzieckiem bo szkoda mi czasu na przepychanki słowne z kimś tak ....... jak ty THE END ignor całkowity twojej osoby bye Surfer Bonus Autoclicker 1.2 - Piotr Dudek - 01-11-2012 02:31 Witajcie, Miałem trochę wolnego czasu a więc wypuszczam nową wersję programu. Jest troszkę zmian, poniżej została podana lista. + Dodane - Usunięte = Narowione/Poprawione Wersja 1.2 = Sprawdzanie wersji programu ( Skrócenie czasu sprawdzania aktualnej wersji do minimum już bardziej się nie da ) = Klikanie w baner (Przyśpieszyłem proces klikania w baner. Do najszybszego kliknięcia.) - Powiadomienie ( Usunąłem powiadomienie o sprawdzaniu wersji. Program od razu przechodzi do procesu sprawdzania wersji) RE: 20$2Surf Program do klikania w Surf Bonus - Piotr Dudek - 02-11-2012 00:16 Witam, Chciał bym dziś poinformować o możliwości działania programu na innych serwisach z surf bannerami! Jak? W prosty sposób możesz sam wy edytować plik 1.png Ale o co chodzi? To jest proste Program korzysta z pliku .PNG, który wyszukuje obrazek na naszym ekranie i klika w niego 1. Wystarczy użyć przycisku na klawiaturze "Print Screen" w momencie pojawienia się okienka z wygraną. 2. Wejdź do painta. 3. Kliknij "ctrl + v" 4. Zapisz plik w formacie PNG ! Włącz program i sprawdź działanie po przez odpalenie pliku PNG Oczywiście chciał bym przypomnieć o sposobie wyłączania programu. Jeżeli nie możesz wyłączyć programu jest tylko jedna przyczyna tego. w okresie 180 sekund program był w działaniu. Tzn klikną w baner z bonusem . To właśnie jest głównym problemem dlaczego nie można go wyłączyć Małe statystyki zainteresowania osób tym programem Strona została odwiedzona 626 razy przez 222 Unikalne osoby Jak widać nie tylko Polacy korzystają z programów tego typu. Zapraszam do testowania nowej wersji 1.2 |