Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Pewnie zarabiaj:) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Pewnie zarabiaj:) (/Temat-Pewnie-zarabiaj-60081)

Pewnie zarabiaj:) - PC-Gosia - 20-10-2012 10:11

Witam wszystkichSmile
Chcę Wam pokazać, jak można zarabiać nie wychodząc z domu. Znajdziecie tutaj wszelkie potrzebne informacje w jaki sposób dołączyć do ProfitClicking (PC).
Osobiście do PC dołączyłam 20 lipca 2012,po tym jak moja siostra pokazała mi zasadę działania tego biznesu i jej kontoWink Gdy zobaczyłam ile już mnie ominęło, postanowiłam nie czekać ani sekundy dłużej i od razu się zalogowałam. Pieniądze wpłaciłem jednak dopiero 20 września, na próbę 1100$. Dziś 20 października 2012 wartość moich pieniędzy wynosi 1660$. Po reinwestycjach jakich dokonywałam zarabiam na dzień dzisiejszy 33,20$ od poniedziałku do piątku oraz 16.60$ w soboty i niedziele.
Do tej pory nie interesowałam się finansami. Nie ukrywam również, że miałam pewne obawy związanych z PC. Teraz jednak już wiem, że były one bezzasadne. Takie rozwiązania działają i potrafią odmienić życie nie jednej osobie – na pewno zmieniły moje i moich bliskich.
Chętnie pomogęSmile Czekam na Wasze pytaniaSmile Link do mojej strony:
[wymoderowano]

RE: Pewnie zarabiaj:) - tomazzi - 20-10-2012 10:17

spam, pseudo reklama
miejsce dla tego tematu to kosz
chcesz coś reklamować to ten link jest dla ciebie na tym forum :

http://zarabiam.com/misc.php?page=Reklama

RE: Pewnie zarabiaj:) - PC-Gosia - 20-10-2012 10:27

To nie reklama tylko polecenie serwisu. Sama dopiero zaczynam. Sądzę, że komuś też może się spodobać. Jeśli nie jego strata.

RE: Pewnie zarabiaj:) - tomazzi - 20-10-2012 10:30

to nie jest polecanie tylko spamowanie, do tego na tym forum temat o pc istnieje więc z niczym nowym i nikomu nie znanym nie wyskoczyłaś, a wręcz każdy ten shit jbp pod nową nazwą zna i każdy ma serdecznie dość tego shitu, jazdy z wypłatami i czekaniem na nie, jazdy z naliczaniem itp itd
miejscem dla twojego tematu jest kosz i tam trafi, a będziesz spamowała dalej to zakończysz karierę na forum z banem

RE: Pewnie zarabiaj:) - PC-Gosia - 20-10-2012 10:56

A może każdy wypowie się sam co? A ty zajmiesz się swoimi "nie shitowymi" wątkamiSmile Miłego dnia życzę w każdym razieSmile

RE: Pewnie zarabiaj:) - teel - 20-10-2012 11:02

Fakt jest taki, że 90% społeczności tego forum zna PC, i nie potrzebujemy kolejnej cudownej odmiany w naszym życiu, a to co Ty robisz to po prostu próba załapania poleconych idąc po najmniejszej linii oporu.

RE: Pewnie zarabiaj:) - tomazzi - 20-10-2012 11:10

nie wypowie się bo tylko przyjdzie osoba która posprząta to temat trafi tam gdzie jego miejsce = kosz
spamem tutaj o czymś co każdy tutaj zna poleconych nie znajdziesz a prędzej bana zarobisz i tak zakończysz swoją szybką karierę spamerską na forum

THE END

RE: Pewnie zarabiaj:) - ThePro - 20-10-2012 11:36

Ona tak serio ? LOL

RE: Pewnie zarabiaj:) - WazzaP - 20-10-2012 11:59

(20-10-2012 10:11)PC-Gosia napisał(a):  Pieniądze wpłaciłem jednak dopiero 20 września, na próbę 1100$. Dziś 20 października 2012 wartość moich pieniędzy wynosi 1660$. Po reinwestycjach jakich dokonywałam zarabiam na dzień dzisiejszy 33,20$ od poniedziałku do piątku oraz 16.60$ w soboty i niedziele.

Link do mojej strony:
http://zarabianie-24.cba.pl/co%20to%20jest%20jbp.html

Masz tyle pieniędzy i nie stać cię na jakiś chociaż najtańszy serwer i domenę? Pff..

Pewnie zarabiaj:) - Admin - 20-10-2012 15:34

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.