carbondeals.net - świeży serwis, fajne programy, polecam żanet kaleta :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: carbondeals.net - świeży serwis, fajne programy, polecam żanet kaleta :) (/Temat-carbondeals-net-swiezy-serwis-fajne-programy-polecam-zanet-kaleta-60045) |
carbondeals.net - świeży serwis, fajne programy, polecam żanet kaleta :) - duzypawel - 19-10-2012 10:22 Przedstawiam nowy program inwestycyjny, który wystartował w sobotę 13.10.2012. Rzekomo serwis inwestuje w węgiel i inne źródła energii można sobie nawet o tym poczytać na ich stronie oferuje 6 programów: 2 typu depozyt i zwrot po określonym czasie i 4 z dziennym naliczaniem procentów: 1. 8% (na tydzień) -> 7 dni 2. 10% (na tydzień, więc suma sum po 2 tyg mamy 20%) -> 14 dni 3. 5,2% (dziennie) -> 28 dni 4. 4,2% (dziennie) -> 42 dni 5. 3,8% (dziennie) -> 56 dni 6. 3,6% (dziennie) -> 70 dni minimum depozytu w każdym programie to 20$ minimum wypłaty na wszystkie procesory to 1$ obługuje: STP, LR, PM, EP Serwer chroniony jest przed atakami DDoS, szyfrowanie SSL i fajnie się prezentuje biorąc pod uwagę, że jest dość świeży i ma programy trwające nawet 10 tygodni uważam, że pociągnie przez 1,5 mies. A jak będzie... czas pokaże nie posiadam jeszcze swojego dowodu wypłaty ale płaci monitorom i widziałem dowody wypłat na innych forach. Jak dorobię się swego dowodu to oczywiście załączę polecam i dziękuję za rejestrację z reflinku. w razie pytań służę pomocą reflink carbondeals.net/C89194 czysty link https://carbondeals.net/ RE: carbondeals.net - świeży serwis, fajne programy, polecam żanet kaleta :) - duzypawel - 25-10-2012 08:21 zamieszczam dowód wypłaty. Doszła w pół godziny Kod: http://speedy.sh/qK38e/carbon.bmp RE: carbondeals.net - świeży serwis, fajne programy, polecam żanet kaleta :) - kamikadze22 - 26-10-2012 17:00 Wszystko w porządku płaci szybko czasami w kilka minut zależy od pory dnia. RE: carbondeals.net - świeży serwis, fajne programy, polecam żanet kaleta :) - Gienek - 28-10-2012 21:04 Niedawno postawiłem na reinwestycję, trzymam kciuki za program, żeby dał zarobić RE: carbondeals.net - świeży serwis, fajne programy, polecam żanet kaleta :) - Ermin - 01-11-2012 16:23 U mnie zlecona wczoraj wypłata na STP doszła w 10min. Ciekawe gdzie mają te wiatraki... bo jeśli np. w Pensylwanii to przez Sandy szybciej się zaczną kręcić i może większy % naliczą RE: carbondeals.net - świeży serwis, fajne programy, polecam żanet kaleta :) - bodek7654 - 01-11-2012 17:06 ciekawie sie rezentuje zaczekam pare dni , piszcie na biezaco RE: carbondeals.net - świeży serwis, fajne programy, polecam żanet kaleta :) - duzypawel - 02-11-2012 15:51 kolejna wypłata doszła w ciągu kilkunastu min. RE: carbondeals.net - świeży serwis, fajne programy, polecam żanet kaleta :) - duzypawel - 03-11-2012 12:52 wszedłem w program z dziennym naliczaniem i... nic się nie zmieniło znów wypłata w kilka min. RE: carbondeals.net - świeży serwis, fajne programy, polecam żanet kaleta :) - duzypawel - 14-11-2012 14:13 płacił, płacił i się skończył. troszkę wcześniej niż można było się spodziewać ale cóż - życie to nie bajka i nie głaszcze nas po jajkach. Ledwo wyjąłem wkład i się zwinęli. proszę o przeniesienie tematu do odpowiedniego działu. carbondeals.net - świeży serwis, fajne programy, polecam żanet kaleta :) - Hybrid1990 - 11-03-2018 13:43 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |