Piramida I-GAGNANT - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Piramida I-GAGNANT (/Temat-Piramida-I-GAGNANT-60011) |
Piramida I-GAGNANT - reinawen - 17-10-2012 18:05 Witam, postanowiłem założyć piramidę finansową surfbaru I-Gagnant. Jest to kolejny portal działający podobnie jak 20dollars2surf. Zarabiamy za reklamy wyświetlane na pasku w dowolnie wybranym przez nas miejscu na pulpicie. Wystarczy się zarejestrować i pobrać kilku bajtowy program. Na początek każdy otrzymuje status VIP co daję nam o 50 % więcej punktów. Portal jest w 100% wypłacalny wystarczy rzucić okiem na inne tematy na tym forum. Tworzona przeze mnie piramida jest oparta na równych prawach. I-Gagnant ma tylko 2 poziomy poleconych w związku z tym każdy użytkownik dołączający do piramidy otrzymuje taką samą liczbę kolejnych poleconych. Gdy dołączy większa ilość osób przedstawię wykres całej piramidy. Poleconych na stronie można zdobywać także za pomocą opcji "Super polecający". Aby było to możliwe musimy zdobyć I-Pass jest to możliwe z sponsor Pay czy prostych gier i loterii. jeśli ktoś chce dołączyć wystarczy wiadomość "dołączam " poniżej tego posta na pw wyślę link do rejestracji. Zapraszam RE: Piramida I-GAGNANT - tomazzi - 17-10-2012 18:11 nie ten dział w tym dziale twój temat jest dublem RE: Piramida I-GAGNANT - reinawen - 17-10-2012 18:20 Dlaczego nie widzę tu podobnych tematów ?? RE: Piramida I-GAGNANT - tomazzi - 17-10-2012 18:23 bo w tym dziale może być tyko i wyłącznie 1 temat dotyczący tego surf działem do piramidek na tym forum jest dział piramidki i łańcuszki w tym dziale twój temat jest dublem, pisz do moderatorów by przenieśli tam gdzie powinien być bo inaczej trafi jako dubel do kosza RE: Piramida I-GAGNANT - reinawen - 17-10-2012 21:51 Mój błąd temat kosz :/ Piramida I-GAGNANT - Admin - 18-10-2012 11:37 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |