![]() |
Chęć zarobienia kieszonkowego - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Chęć zarobienia kieszonkowego (/Temat-Chec-zarobienia-kieszonkowego-59980) |
Chęć zarobienia kieszonkowego - Mksiak - 16-10-2012 17:38 Witam Chciałbym się dowiedzieć jak najlepiej można zarobić drobne pieniądze na jakichś serwisach np 5 zł .Mam dużo czasu więc mogę zbierać .Słyszałem o buxach ? Czy to się opłaca ? Jestem użytkownikiem przeczytam wszystkich i zebrałem 2 doładowania po 5 zł ,czy są jakieś wiarygodne i darmowe sposoby ? Właśnie zarejestrowałem się na lubietoto czy warto w ogóle się rejestrować na takie serwisy pkt za nagrody ? Słyszałem że ludzie uploadują pliki za pewne kwoty ,ale to raczej nie dla mnie Proszę o jakieś rady dla 15 latka . RE: Chęć zarobienia kieszonkowego - tomazzi - 16-10-2012 17:44 całe forum masz poświęcone zarabianiu przeglądnij działy, tematy poświęconym serwisom, programom poczytaj i wybierz najlepszy i taki który ci w jakiś sposób będzie odpowiadał trzeba poszukać, poczytać a nie czekać na gotowe i iść na łatwiznę RE: Chęć zarobienia kieszonkowego - WazzaP - 16-10-2012 17:47 (16-10-2012 17:38)Mksiak napisał(a): Witam Co do buxów, to nie i jeszcze raz nie. Nic z tego nie zarobisz, a jak nawet coś ci się uda zarobić to po paru miesiącach jakieś marne złotówki.. Ja ci polecam, polecanie gier. Za rejestracje gracza dostajesz jakąś kwotę w euro. Rejestracje masz w sygnie. Lubietoto, trudno coś uzbierać, ale próbować możesz ![]() Co do uploadowania plików, to gdybyś znalazł jakąś dobrą niszę, gdzie miałbyś pełno uploadów to byś na pewno dobrze zarobił. Lecz to nie są zwykłe pobrania; Są to pobrania w zamian za subskrypcje SMS. RE: Chęć zarobienia kieszonkowego - Mksiak - 16-10-2012 19:41 A na jakich wy stronach zarabiacie ? I czy z tych gier da się coś wyciągnąć bo widzę że za 1 rejestracje 0,15 E czy ktoś się rejestruje ? RE: Chęć zarobienia kieszonkowego - Admin - 16-10-2012 20:29 (16-10-2012 19:41)Mksiak napisał(a): A na jakich wy stronach zarabiacie ? I czy z tych gier da się coś wyciągnąć bo widzę że za 1 rejestracje 0,15 E czy ktoś się rejestruje ? (16-10-2012 17:44)tomazzi napisał(a): całe forum masz poświęcone zarabianiu kolega Tomazzi już Ci wszystko klarownie wyjaśnił, poczytaj trochę podyskutuj a na pewno znajdziesz coś co ci odpowie. Pod nos Ci raczej nikt nic nie poda, wystarczy odrobina chęci. Chęć zarobienia kieszonkowego - Admin - 16-10-2012 20:29 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |