MyPay.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: MyPay.pl (/Temat-MyPay-pl-59945) |
MyPay.pl - Matheo249 - 15-10-2012 19:49 Witam, jestem nowy użytkownikiem forum i chciałem się przywitać Zarabianiem przez internet zajmuję się od niedawna, jestem często na komputerze dlatego to wykorzystuję. Mam pytanie odnośnie mypay.pl. Miałem tak konto, porobiłem parę akcji, ale miałem ledwo 1zł. Nie wiedziałem dalej o co chodzi to usunąłem dziś konto. Poczytałem troszkę tutaj na forum jak należy zarabiać na tym portalu i chciałbym od nowa się tam zarejestrować. Czy w ogóle można ponownie? Lecz na inny email, nick itd. Czy zaliczy mi akcje jeżeli podam dane takie jak na poprzednim koncie? Oczywiście wiem, że trzeba czyścić ciastka, podawać nowe dane. Szukam także kogoś z refflinkiem, gdzie za rejestrację z tego linku otrzymam 50% By ta osoba była pewna i uczciwa, bo naprawdę chce zarabiać przez internet. Dodatkowa gotówka na pewno się przyda. Jeszcze jestem chętny na te kody, ktoś pisał, że nawet do 5zł na start Proszę o odpowiedzi. RE: MyPay.pl - Admin - 17-10-2012 17:31 na forum juz istnieje temat poświęcony mypayowi i to w nim powinneś dyskutować. MyPay.pl - Admin - 17-10-2012 17:31 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |