Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
SPRZEDAM MAILE NA LOCKERZ.COM PEWNE I LEGALNE !!! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: SPRZEDAM MAILE NA LOCKERZ.COM PEWNE I LEGALNE !!! (/Temat-SPRZEDAM-MAILE-NA-LOCKERZ-COM-PEWNE-I-LEGALNE-5987)

SPRZEDAM MAILE NA LOCKERZ.COM PEWNE I LEGALNE !!! - marekkk - 25-04-2010 19:10

Tak jak w temacie sprzedam emaile osób chcących zarejestrować się na lockerz

Emaile pochodzą z legalnego zródła i jest 100% pewność że się zarejestrują , jeżeli ktos sie nie zarejestruje to wysyłam nowego maila.

Maile sprzedaję w paczkach tzn.
-10 maili 5zł
-15 maili 7zł
-20 maili 10 zł
-Przy zakupie ponad 35 maili 5 gratis Smile

Wielu ludzi kupuje odemnie maile , wiec jest 100% pewnosc że nie są to faki

Jeżeli ktoś chce kupić ilość taką jaka jest mu potrzebna to niech pisze na GG ZAWSZE jakos się dogadamy ,

Nr GG : 13781539

Jeżeli macie jakieś pytania PISAĆ NA GG!!!

RE: SPRZEDAM MAILE NA LOCKERZ.COM PEWNE I LEGALNE !!! - Gumowy - 26-04-2010 15:22

Napisałem na GG. Jak coś to się dogadamy

RE: SPRZEDAM MAILE NA LOCKERZ.COM PEWNE I LEGALNE !!! - adamsonm - 26-04-2010 16:27

najbardziej się opłaca kupić 15 maili za 7 zł, bo wychodzi po 0,47 zł a pozostałe po 0,5 zł ;D

RE: SPRZEDAM MAILE NA LOCKERZ.COM PEWNE I LEGALNE !!! - arczyyy - 27-04-2010 12:05

hmmm a jaka jest pewność ze sam ich nie robisz ? ^^

RE: SPRZEDAM MAILE NA LOCKERZ.COM PEWNE I LEGALNE !!! - nickluk - 27-04-2010 21:46

(27-04-2010 12:05)arczyyy napisał(a):  hmmm a jaka jest pewność ze sam ich nie robisz ? ^^

Wszystko ok kupiłem u niego 11 maili i za 1,5 godz już się zarejestrowali!!

RE: SPRZEDAM MAILE NA LOCKERZ.COM PEWNE I LEGALNE !!! - marekkk - 28-04-2010 11:25

jednemu juz dałem numery gg osob ktore kupiły maile, i wygrały na reestocku nagrode,

RE: SPRZEDAM MAILE NA LOCKERZ.COM PEWNE I LEGALNE !!! - Grabowkers - 28-04-2010 11:56

Kupiłem wczoraj 10 maili (+3 za opóźnienie). Wszyscy się zarejestrowali Big Grin Ogólnie polecam robienie interesów z tym użytkownikiem Wink

RE: SPRZEDAM MAILE NA LOCKERZ.COM PEWNE I LEGALNE !!! - Gumowy - 28-04-2010 12:01

Ja jeszcze czekam. Mam nadzieję, że przed restockiem będą Smile

@EDIT: Meile są, są to nie @gmail, @interia albo coś podobnego tylko jakiś @kozacki, @romantyczek itp. mam nadzieję, że sam ich nie robiłeś i Lockerz się nie przyczepi.

Jak wygram coś na restocku i dostane potwierdzenie wtedy będe mógł powiedzieć, że meile są OK Smile

Re: Sprzedam Maile Na Lockerz.com Pewne I Legalne !!! - zdybcio - 24-05-2010 16:46

Ostrzegam!!!!!!!! Ja kupiłem 14 meili, wysłałem pieniądze na konto użytkownika, wysłałem mu jakiegoś SMS-a bo mnie prosił i nic w zamian nie otrzymałem. Tłumaczeniem oszusta było to że wysłał mi meile na mój adres e-meil a ja mu nawet go nie podawałem!! Także odradzam.

P.S
Dziwi mnie to, że w tych czasach ludzie potrafią oszukiwać dla głupich 7 zł. Ciekawe co by zrobił za 20 zł.

Sprzedam Maile Na Lockerz.com Pewne I Legalne !!! - Roben - 30-07-2012 11:17

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.