SPRZEDAM MAILE NA LOCKERZ.COM PEWNE I LEGALNE !!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: SPRZEDAM MAILE NA LOCKERZ.COM PEWNE I LEGALNE !!! (/Temat-SPRZEDAM-MAILE-NA-LOCKERZ-COM-PEWNE-I-LEGALNE-5987) |
SPRZEDAM MAILE NA LOCKERZ.COM PEWNE I LEGALNE !!! - marekkk - 25-04-2010 19:10 Tak jak w temacie sprzedam emaile osób chcących zarejestrować się na lockerz
Emaile pochodzą z legalnego zródła i jest 100% pewność że się zarejestrują , jeżeli ktos sie nie zarejestruje to wysyłam nowego maila.
Maile sprzedaję w paczkach tzn.
-10 maili 5zł -15 maili 7zł -20 maili 10 zł -Przy zakupie ponad 35 maili 5 gratis Wielu ludzi kupuje odemnie maile , wiec jest 100% pewnosc że nie są to faki Jeżeli ktoś chce kupić ilość taką jaka jest mu potrzebna to niech pisze na GG ZAWSZE jakos się dogadamy , Nr GG : 13781539 Jeżeli macie jakieś pytania PISAĆ NA GG!!! RE: SPRZEDAM MAILE NA LOCKERZ.COM PEWNE I LEGALNE !!! - Gumowy - 26-04-2010 15:22 Napisałem na GG. Jak coś to się dogadamy RE: SPRZEDAM MAILE NA LOCKERZ.COM PEWNE I LEGALNE !!! - adamsonm - 26-04-2010 16:27 najbardziej się opłaca kupić 15 maili za 7 zł, bo wychodzi po 0,47 zł a pozostałe po 0,5 zł ;D RE: SPRZEDAM MAILE NA LOCKERZ.COM PEWNE I LEGALNE !!! - arczyyy - 27-04-2010 12:05 hmmm a jaka jest pewność ze sam ich nie robisz ? ^^ RE: SPRZEDAM MAILE NA LOCKERZ.COM PEWNE I LEGALNE !!! - nickluk - 27-04-2010 21:46 (27-04-2010 12:05)arczyyy napisał(a): hmmm a jaka jest pewność ze sam ich nie robisz ? ^^ Wszystko ok kupiłem u niego 11 maili i za 1,5 godz już się zarejestrowali!! RE: SPRZEDAM MAILE NA LOCKERZ.COM PEWNE I LEGALNE !!! - marekkk - 28-04-2010 11:25 jednemu juz dałem numery gg osob ktore kupiły maile, i wygrały na reestocku nagrode, RE: SPRZEDAM MAILE NA LOCKERZ.COM PEWNE I LEGALNE !!! - Grabowkers - 28-04-2010 11:56 Kupiłem wczoraj 10 maili (+3 za opóźnienie). Wszyscy się zarejestrowali Ogólnie polecam robienie interesów z tym użytkownikiem RE: SPRZEDAM MAILE NA LOCKERZ.COM PEWNE I LEGALNE !!! - Gumowy - 28-04-2010 12:01 Ja jeszcze czekam. Mam nadzieję, że przed restockiem będą @EDIT: Meile są, są to nie @gmail, @interia albo coś podobnego tylko jakiś @kozacki, @romantyczek itp. mam nadzieję, że sam ich nie robiłeś i Lockerz się nie przyczepi. Jak wygram coś na restocku i dostane potwierdzenie wtedy będe mógł powiedzieć, że meile są OK Re: Sprzedam Maile Na Lockerz.com Pewne I Legalne !!! - zdybcio - 24-05-2010 16:46 Ostrzegam!!!!!!!! Ja kupiłem 14 meili, wysłałem pieniądze na konto użytkownika, wysłałem mu jakiegoś SMS-a bo mnie prosił i nic w zamian nie otrzymałem. Tłumaczeniem oszusta było to że wysłał mi meile na mój adres e-meil a ja mu nawet go nie podawałem!! Także odradzam. P.S Dziwi mnie to, że w tych czasach ludzie potrafią oszukiwać dla głupich 7 zł. Ciekawe co by zrobił za 20 zł. Sprzedam Maile Na Lockerz.com Pewne I Legalne !!! - Roben - 30-07-2012 11:17 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |