![]() |
Problem z firecash :/ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: Problem z firecash :/ (/Temat-Problem-z-firecash-59866) Strony: 1 2 |
Problem z firecash :/ - Grooviec4 - 13-10-2012 20:28 Siema. Czemu gdy wejde np w menadzera uploadow to nie ma tam napisane ile razy został pobrany plik? Wgrałem 5 plikow, poumieszczałem je na 2 forach, ludzie mowią ze sciągają, ze pobrali itp a tam cały czas pisze 0 downloads! Prosze o pomoc! O i jak sciągnac z firecash plik? Klikam na download i mi jakies oferty wyskakują. RE: Problem z firecash :/ - Diqtion - 13-10-2012 22:25 Bo na tym to polega, to jest uploading PPA, a nie PPD i gdyby ludzie pobrali to by zaliczyło pobranie, skoro nie zalicza - nikt nie pobrał. RE: Problem z firecash :/ - Cherri - 13-10-2012 22:27 Aby pobrac w PPA trzeba wykonac jakas ankiete lub zadanie. A w PPD klikamy i pobieramy. Odp: Problem z firecash :/ - Scoobyx - 13-10-2012 22:30 Dla wyjaśnienia: PPA - Pay Per Action (czyli doatajesz kasę za to, jeśli ktoś wypełni ankietę albo zrobi podobną rzecz), PPD - Pay Per Download (otrzymujesz pieniądze za to jeśli ktoś pobierze twój plik tutaj nie trzeba wykonywać żadnych ofert, jednak stawki są dużo niższe) Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk RE: Problem z firecash :/ - Grooviec4 - 13-10-2012 22:44 Aha to dziekuje za wytłumaczenie. Macie reputy ![]() ![]() RE: Problem z firecash :/ - Diqtion - 13-10-2012 22:59 Wykonując poprawnie ofertę. Dla PL oferty subskrybcji SMS polegają na podaniu swojego numeru telefonu i wpisaniu na stronie PINu, który przyjdzie nam SMSem. RE: Problem z firecash :/ - Grooviec4 - 14-10-2012 10:53 Ok ale dobra. Klikam na download, wybieram byle jaką oferte, otwiera mi sei nowa karta ktorą zamykam a na tej to ja ile musze czekac? Bo mi sie ładuje i ładuje... ![]() RE: Problem z firecash :/ - daniel42na - 14-10-2012 11:43 damn.. co Ty myślałeś, że sa samo "klik" download dadzą Ci kilka $ ?? Płacony masz procent od tej oferty, którą wypełni pobierająca osoba. To jest właśnie to co się otwiera w nowej karcie. Pobierający musi wypełnić jakąś ankiete/quiz i często podać numer tel w celu aktywowania płatnej subskrypcji sms. btw.Sam sobie pobierać nie możesz. RE: Problem z firecash :/ - Grooviec4 - 14-10-2012 13:53 Aha a czy gdy ktso wysle sms'a tego to nic sie nie stanie i czy to jest darmowe by wpisac sms? Wybaczcie ze głupie troche pytane ale ja w tym nowy ![]() RE: Problem z firecash :/ - Tyrkijt - 14-10-2012 16:21 (14-10-2012 13:53)Grooviec4 napisał(a): Aha a czy gdy ktso wysle sms'a tego to nic sie nie stanie i czy to jest darmowe by wpisac sms? Wybaczcie ze głupie troche pytane ale ja w tym nowy Wszystko jest opisane w karcie ankiety na dole. Otwórz tą karte i sobie przeczytaj ile to kosztuje. |