![]() |
Problem z połączeniem internetowym - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Problem z połączeniem internetowym (/Temat-Problem-z-polaczeniem-internetowym-59848) Strony: 1 2 |
Problem z połączeniem internetowym - omisiu - 13-10-2012 09:14 Otóż mój laptop zwariował i nie może połączyć się z routerem w domu natomiast na stancji nie ma żadnego z tym problemu. A jak chce zrobić rozwiąż problem to on takiego nie widzi. Jak mogę to naprawić to trochę mnie to irytuje... mam windows 7 laptop samsung. Z góry dzięki za pomoc RE: Problem z połączeniem internetowym - tomazzi - 13-10-2012 09:22 odinstaluj i zainstaluj ponownie sterowniki karty sieciowej RE: Problem z połączeniem internetowym - omisiu - 13-10-2012 10:02 No dobra odinstalowałem sterownik ale zniknęła mi cała karta i jak ją mam znów zainstalować? EDIT: Po restarcie sama się zainstalowała ale nadal nie chce połączyć się z netem. RE: Problem z połączeniem internetowym - tomazzi - 13-10-2012 10:04 no zainstaluj sterowniki do swojej karty sieciowej, jak odinstalowałeś sterowniki to tak jak by windows nie widział karty ![]() ![]() RE: Problem z połączeniem internetowym - omisiu - 13-10-2012 10:10 Niby znów się zainstalowały sterowniki ale nadal nie łączy się z siecią bezprzewodową:/ RE: Problem z połączeniem internetowym - tomazzi - 13-10-2012 10:13 a jak dajesz wyszukiwanie sieci to wyszukuje ci sieć domową ?? RE: Problem z połączeniem internetowym - omisiu - 13-10-2012 10:22 Ogólnie zawsze pierwsze wyskakuje mi netiaspot, który jest w domu i jeszcze tydzień temu normalnie się przez niego łączył. Sprawdzałem czy przez kabel sie podłączy net i działał na laptopie. Dziwne to wszystko :/ RE: Problem z połączeniem internetowym - Devil877 - 13-10-2012 22:16 Sprawdzałeś czy sieć jest zabezpieczona? filtracja MAC włączona? może router się z resetował i wrócił do fabrycznych ustawień ? RE: Problem z połączeniem internetowym - omisiu - 13-10-2012 22:18 Samo się nic nie robi a pozostałe laptopy w domu łączą się tak jak się łączyły. Czyli bez problemu. RE: Problem z połączeniem internetowym - Daminn - 14-10-2012 20:04 Wyłącz i włącz router. |