![]() |
[SPRZEDAM] Konta na portalu Darkwarez, tanio, duża ilość - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [SPRZEDAM] Konta na portalu Darkwarez, tanio, duża ilość (/Temat-SPRZEDAM-Konta-na-portalu-Darkwarez-tanio-duza-ilosc-59847) |
[SPRZEDAM] Konta na portalu Darkwarez, tanio, duża ilość - squallpl - 13-10-2012 08:50 Mam do sprzedania sporą ilość kont na portalu DW: 1) Konta ze statusem Zaawansowany, 0 postów, bez emaila. Konta są robione przeze mnie, pochodzą z początku 2012 roku. Cena - 15 gr za sztukę (przy dużym zamówieniu oczywiście cena jest niższa). 2) Konta ze statusem Legendarny, 0 postów, bez emaila. Konta kiedyś kupiłem od pewnego handlarza i obecnie nie są mi już potrzebne. Tutaj konta pochodzą z różnych lat, posiadam nawet konta ze środka 2006 roku, średni wiek konta to 3 lata. Cena - 1,15 zł za sztukę (przy dużym zamówieniu oczywiście cena jest niższa). Konta nie mają warnów czy ZP. Część kont ma po kilkaset postów, reszta 0. Konta nie są kradzione. Płatność: przelew bankowy (Alior Sync) lub PayPal Kontakt: PW RE: [SPRZEDAM] Konta na portalu Darkwarez, tanio, duża ilość - squallpl - 21-10-2012 15:12 Zachęcam do kupna, oferta dalej aktualna. [SPRZEDAM] Konta na portalu Darkwarez, tanio, duża ilość - surfer0700 - 26-06-2013 18:01 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |