Alternatywa ppadownload.net - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Alternatywa ppadownload.net (/Temat-Alternatywa-ppadownload-net-59842) |
Alternatywa ppadownload.net - dvt - 12-10-2012 23:16 Witam czy istnieje jakas alternatywa dla owego serwisu? Jesli nie polska to moze zagraniczna. Oczywiscie chodzi mi o strone na ktorej moznaby wykorzystac puste startery. RE: Alternatywa ppadownload.net - startchips - 13-10-2012 07:32 Miałem gdzieś stronę, która działa na tym samym skrypcie, ale nie mogę znaleźć teraz :/. Rejestracja była zablokowana dla Polaków, ale to nie problem, bo zmieniło się IP i po rejestracji można było już logować się z Polskiego IP RE: Alternatywa ppadownload.net - dvt - 13-10-2012 11:48 Korzystałeś z tej strony ? Ile zarobiłeś? Byłbym wdzięczny gdybyś poszukał linka RE: Alternatywa ppadownload.net - szpilmen - 13-10-2012 13:17 (13-10-2012 07:32)startchips napisał(a): Miałem gdzieś stronę, która działa na tym samym skrypcie, ale nie mogę znaleźć teraz :/. Rejestracja była zablokowana dla Polaków, ale to nie problem, bo zmieniło się IP i po rejestracji można było już logować się z Polskiego IP Polaczki wszystko znajdą, to mój skrypt i moja strona ale nie podam linku. Btw. nie zmienisz ip przez proxy bo są zablokowane. RE: Alternatywa ppadownload.net - startchips - 13-10-2012 15:49 Nie szukałem, tylko przypadkowo na zagranicznym forum trafiłem. Ja jakoś zmieniłem i zarejestrowałem się. Nie mogłem trafić działającej oferty oraz starter miałem tylko jeden, więc nie pomogę pod tym względem. RE: Alternatywa ppadownload.net - dvt - 15-10-2012 21:35 @Szpilmen a otworzysz ponownie cos takiego dla polakow? |