Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sprzedam winstrol - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Sprzedam winstrol (/Temat-Sprzedam-winstrol-59822)

Sprzedam winstrol - Marcinszymanski - 12-10-2012 15:04

Witam, chciałbym zaoferować Państwu którzy ćwicza na siłowni świetne tabletki
zwiekszajace w bardzo szybkim czasie siłe oraz przyrost miesni. Posiadam tabletki o nazwie Stanoxen Firmy Androxen potocznie nazywane "winem" tabletki pochodza ze Stanów Zjednoczonych,dzięki tym tabletkom juz po 3 tygodniach widac efekty swojej pracy. Osobiście sam zażywałem te tabletki i jestem bardzo zadowolony z efektów mojej pracy.Stanoxen jest najbezpieczniejszym środkiem ze wszystkich sterydów, pomocnym dla osób pragnących zwiekszyc w szybkim czasie swoje możliwości fizyczne na siłowni.Każdemu gwarantuje ze swojej strony uczciwość, dyskrecję i miłą współpracę. Stąd iż zażywałem sam tabletki Stanoxen odpowiem na wszystkie wasze pytania dotyczące tego produktu.

Pozostało mi 300 tabletek

100sztuk-całe opakowanie 120zl
Jest też możliwość kupienia 50 tabletek -60zł

Odrazu informuję iż nie wysyłam paczki za pobraniem , ponieważ raz już
mnie oszukano i musiałem zwracać koszty kuriera. Jeżeli nie jest Pan
zdecydowany to proszę nie pisać do mnie w sprawie Stanoxenu.

Więc jeżeli ktoś jest zainterestowany tym tematem to proszę o kontakt: [email protected]

Sprzedam winstrol - surfer0700 - 26-06-2013 18:00

Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.