![]() |
oświadczenie o nieposiadaniu statusu podatnika podatku od towarów i usług - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-195) +--- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-228) +--- Wątek: oświadczenie o nieposiadaniu statusu podatnika podatku od towarów i usług (/Temat-oswiadczenie-o-nieposiadaniu-statusu-podatnika-podatku-od-towarow-i-uslug-59758) |
oświadczenie o nieposiadaniu statusu podatnika podatku od towarów i usług - kamilos3311 - 10-10-2012 15:10 Witam, tak jak w temacie mam problem gdyż nigdzie nie mogę znaleść " oświadczenia o nieposiadaniu statusu podatnika podatku od towarów i usług" a jest mi bardzo potrzebne. Baardzo proszę gdyby ktoś mógł podesłać link lub załączyć ten dokument. Byłbym wdzięczny ![]() PS. Chodzi o firmę PortMMO jeżeli to pomoże. Pisałe maila z prośbą o przesłanie szablonu no ale z mizernym skutkiem (brak odpowiedzi) RE: oświadczenie o nieposiadaniu statusu podatnika podatku od towarów i usług - kamilos3311 - 11-10-2012 08:05 @rifesz Okazało się że przygotowują te dokumenty indywidualnie po wysłaniu dowodu ![]() Do zamknięcia oświadczenie o nieposiadaniu statusu podatnika podatku od towarów i usług - Roben - 11-10-2012 19:56 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |