Zarabianie na starterach przy użyciu plemion - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabianie na starterach przy użyciu plemion (/Temat-Zarabianie-na-starterach-przy-uzyciu-plemion-59705) |
Zarabianie na starterach przy użyciu plemion - szpilmen - 08-10-2012 18:21 1. Nazwa poradnika : Jak zarabiać na starterach, przy użyciu plemion. 2. Przeznaczenie : Zarobek 3. Opis : Z jednego starteru damy radę ok 20 zł wyciągnąć. 4. Link do pobrania : Brak, czytaj poradnik niżej. Nie wiem od kiedy na plemionach jest opcja 'zarobienia punktów premium' po przez wykonanie, lecz nie ważne. Ostatnio kolega namówił mnie abym zagrał z nimi w plemiona, po czym następnie napisał mi że mogę sobie nabić sporo punktów premium wykonując oferty, sprawdziłem i działa. Ludzie sprzedają punkty premium na allegro, 200 punktów = 10zł. Pierwsza lepsza aukcja: http://allegro.pl/plemiona-200pkt-punkty-premium-100-legalne-i2698243061.html 200 punktów = 2 oferty nawet wystarczy. Co najlepsze że możemy nabijać, sprzedawać i przelewać punkciki, jest to zgodne z regulaminem plemion. Cytat:Wszelkie reklamowanie gry plemiona i jej załączników (takich jak punkty premium) są dozwoloneźródło: http://forum.plemiona.pl/showthread.php?t=83523 Tak więc do dzieła, jak zacząć zarabiać ? 1. rejestrujemy się na plemiona.pl 2. aktywujemy swojego maila (mail może do 10 minut przyjść) 3. logujemy się 4. wchodzimy premium > kupno 5. zjeżdżamy na dół i wybieramy opcję: zarób swoje punkty premium 6. wykonujemy ofertę (nie będę opisywał jak) Zarobiliśmy punkty i co dalej ? Wystawiamy ofertę na allegro. Jak przelać punkty na inne konto gracza ? Wchodzimy: premium > przeniesienie i wpisujemy login innego gracza. Więc jeśli masz startery wykorzystaj to ! RE: Zarabianie na starterach przy użyciu plemion - WazzaP - 08-10-2012 18:36 Grałem w plemiona z miesiąc temu i tych ofert nie było za dużo RE: Zarabianie na starterach przy użyciu plemion - szpilmen - 08-10-2012 18:41 Wejdź teraz, samych mobilnych jest około 20 + 15 darmowych, kasa jak kasa, ja Wam tylko przedstawiam sposób zarobku, czy go wykorzystacie czy nie, Wasza sprawa RE: Zarabianie na starterach przy użyciu plemion - kruszq - 09-10-2012 06:45 Dobre! Właśnie lecą do mnie startery z heyah i orange, jeżeli wyjdzie trochę kasy będzie świetnie RE: Zarabianie na starterach przy użyciu plemion - dvt - 09-10-2012 14:21 Puste mogą być? RE: Zarabianie na starterach przy użyciu plemion - szpilmen - 09-10-2012 15:36 (09-10-2012 14:21)dvt napisał(a): Puste mogą być? Tak. RE: Zarabianie na starterach przy użyciu plemion - WazzaP - 09-10-2012 15:47 Te oferty, gdzie nie odlicza czasu też wchodzą? RE: Zarabianie na starterach przy użyciu plemion - Karpik - 09-10-2012 15:55 Taa... ten gdzie czas odlicza po prostu sie koncza niby, ale i tak wracaja RE: Zarabianie na starterach przy użyciu plemion - SilverNight - 09-10-2012 16:17 Obojetnie jaka wioskę przed pierwszym logowaniem wybrac ? tzw server ? na kazdy pójda punkty jak będę chciał przenbiesc czy tylko na ten server co jestem-wioska ? RE: Zarabianie na starterach przy użyciu plemion - miniek9090 - 09-10-2012 16:28 @up bez różnicy ... |