![]() |
Z czym połączyć binlayer? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281) +--- Dział: Zarabianie na WWW - dyskusje, pytania i odpowiedzi (/Forum-Zarabianie-na-WWW-dyskusje-pytania-i-odpowiedzi-202) +--- Wątek: Z czym połączyć binlayer? (/Temat-Z-czym-polaczyc-binlayer-59674) |
Z czym połączyć binlayer? - v47 - 07-10-2012 22:18 Mam na blogu reklamy z bin layer, jednak ciekawi mnie czy nie można byłoby jeszcze czegoś dołączyć. Reklamy kontekstowe raczej odpadają, bo ich regulamin jest sprzeczny z zasłaniającymi i wyskakującymi reklamami, oraz sa mało skuteczne na moim blogu. Wyczytałem też że ktoś dołączył CMP Profit i binlayer zamknęło konto, bo cmprofit nie miał odpowiedniej geolokalizacji. Czy macie pomysły, jakim systemem(najlepiej CPM) można by wzbogacić stronę? Z góry dzięki za odpowiedź ![]() RE: Z czym połączyć binlayer? - Admin - 08-10-2012 07:20 Nie ma dobrych cpmów, a wspomiany przez Ciebie CPMprofit jest już od paru miesięcy zamknięty. Co do binlayer, to korzystałem z niego na innym forum (generlanie nie lubie takich reklam bo odstraszaja uzytkowników), uzywałem go wraz z reklamami kontekstowymi i nie było żadnych problemów z wypłatą. RE: Z czym połączyć binlayer? - v47 - 08-10-2012 07:55 A czy myślisz, że mógłbym dodać jeszcze jakiś inny pop-up albo nawet sam banner w formie CPM, aby nie zakłócało to regulaminu każdej z sieci reklamowych? Wiadomo że to nie za wielkie pieniądze, ale zawsze coś ![]() Teraz znalazłem Trafic Renevue, 0,69 dolców za 1000 odsłon nie wydaje się jakoś gorszy przy Binlayeru, który daje 0,5 euro za 1000. RE: Z czym połączyć binlayer? - Admin - 08-10-2012 08:09 W sumie wstawiaj co chcesz, bo przy takim podejsciu potwierdziłeś mnie w przekonaniu że ta witryna to totalny śmietnik ![]() RE: Z czym połączyć binlayer? - v47 - 08-10-2012 10:01 heh, no rzeczywiście ten blog nie jest okazały, jednak ma ruch z pozycjonowania dlatego stawiam głównie na ilość wyświetleń. Jednak niektórym osobom może to się przydać, bo opisuję w nim porady o grze settlers online. Miałem na nim adsense i po 1000 wyświetleniach(w ciągu miesiąca) zarobiłem 0,03 centy czyli to samo co w binlayerze mam po 1-2 dniach. Ogólnie to nie widzę na takiej stronce niczego innego poza CPM, może ewentualnie jakieś programy partnerskie. |