Serwis z przyszloscia - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Serwis z przyszloscia (/Temat-Serwis-z-przyszloscia-59630) |
Serwis z przyszloscia - Stem - 06-10-2012 20:40 Witam Mam na oku projekt strony / forum dotyczącej zakladów bukmacherskich . Mianowicie serwis udostepniający typy itp. z tym, że z większym potencjałem Nie chce ruszać po kilku dniach aby tylko bylo na ,,odwal się,, , a potem zamknąc go po miesiącu. Planuje coś większego. Mam dużo pomysłów na budowe / rzeczy przyciągające oraz wiadomo początkowy fundusz. Poszukuję jednak osób do współpracy na początku. Tj kogos kto zna się na bukmacherstwie / nie jest w tym od wczoraj. A przy okazdji kogoś kto zna się na prowadzeniu serwisów. Większe infomracje na PW Zapraszam przedstawię swój projekt i pomysły RE: Serwis z przyszloscia - WildJoker - 06-10-2012 21:13 Hmm ja się tam za bardzo nie znam na prowadzeniu serwisu ale jak dla mnie pomysł fajny życzę powodzenia RE: Serwis z przyszloscia - Stem - 08-10-2012 22:42 Dla wszystkich zainteresowanych odezwe sie na dniach Własnie zaczałem tworzyc stronke RE: Serwis z przyszloscia - dawidpg - 09-10-2012 17:45 (06-10-2012 20:40)Stem napisał(a): Poszukuję jednak osób do współpracy na początku. Tj kogos kto zna się na bukmacherstwie / nie jest w tym od wczoraj. A przy okazdji kogoś kto zna się na prowadzeniu serwisów. Szukam osoby która wie na kogo postawić i będzie podawać typy + drugiej osoby która będzie prowadziła forum a ja będę zbierał forsę. Perpetum mobile [tyle idzie wywnioskować z Twojej autoprezentacji] RE: Serwis z przyszloscia - Mazi_10 - 11-10-2012 17:56 Moge pomóc Serwis z przyszloscia - Hybrid1990 - 12-05-2018 19:34 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |