[Zamknięty]Ranking reputantów - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [Zamknięty]Ranking reputantów (/Temat-Zamkniety-Ranking-reputantow-596) Strony: 1 2 |
[Zamknięty]Ranking reputantów - Enemy - 29-12-2009 22:09 Można by było na dole strony stworzyc taki własnie ranking osób na forum z najwiekszą ilością reputacji. Nie wiem czy to dobry pomysl ale tak własnie se pomyslałem . RE: Ranking reputantów - Alcor - 29-12-2009 22:12 Kiepski pomysł, kiedy powstanie taki ranking dla ludzi będą się tylko liczyły reputy. Jak już pomagać to bezinteresowanie, a z tego co widze to niektórzy pomagają tylko żeby dostać reputa. RE: Ranking reputantów - Enemy - 29-12-2009 22:15 no własnie tez tak pomyslalem no dobra jak sie nie podoba to do zamkniecia RE: Ranking reputantów - Alcor - 29-12-2009 22:17 Ale nie kieruj się tylko moją opinią, daj się wypowiedzić jeszcze innym co sądzą o tym pomyśle. RE: Ranking reputantów - Verudi - 29-12-2009 22:20 Zgadzam się z Alcorem Moim zdaniem ważniejsze jest powiedzenie po prostu "dziękuje" a nie dawanie reputów RE: Ranking reputantów - Marello - 29-12-2009 22:23 Rzopoczoł by sie wyścig po reputy jak w przypadku SMS RE: Ranking reputantów - Kleszczman - 30-12-2009 00:41 Pomysł warty dyskusji ale moim zdaniem to by sie nie sprawdziło głownie z powodów podanych wyżej. Punkty reputacji są jedynie pewnego rodzaju wizytówką użytkownika a nie drogą do zwycięstwa O_O RE: Ranking reputantów - Knoh - 30-12-2009 17:46 kiepski pomysł byłby chaos i tak jak powiedział Marello wyścigi o te reputy RE: Ranking reputantów - adminek - 14-02-2010 00:22 jak widze to co sie dzieje na innych forach to ludzie sie pozabijaja o te głupie reputy ;/ głupi pomysł , zwracam tez uwage na to ze napewno wyjechałes z tym pomysłem bo masz duzo reputów ;/ RE: Ranking reputantów - Athemis - 14-02-2010 14:02 Pomysł zły. Wszyscy argumentowali tak jak i Ja sądzę. Wyścig szczurów po reputację to zły pomysł, zdecydowanie. |