Sprzedam Poradnik do zdobywania fanów na facebook. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Sprzedam Poradnik do zdobywania fanów na facebook. (/Temat-Sprzedam-Poradnik-do-zdobywania-fanow-na-facebook-59485) |
Sprzedam Poradnik do zdobywania fanów na facebook. - viper_vaga - 01-10-2012 22:29 Cena: 145zł Poradnik sprzedaje do zdobywania "Lubie to" lub "+1 Google". W poradniku jest lista stron zaufanych i przede wszystkim "chodzących". W środku szkolenie jak: - Zdobyć dużo punktów w momencie kiedy śpimy. - Wprowadzenie w zarabianie tym sposobem. - Zrobić konta facebook by nie były zablokowane. Dodatkowe oprogramownie: - Mój program (WindowsXP/2000/ME) + System automatycznej rejestracji + System Klikacz w lubieTO lub +1Google. + System autoryzowanego logowania z danych zapisanych w pliku konfiguracyjnym. + Automatyczne zakładanie profili Facebook + Automatyczne wypełnianie profili ( Musisz mieć baze zdjęć ) + Inne ( Informacje dot. Miejsca zamieszkania, Wieku, Imion, Zawodów itp w plikach tekstowych; Zbiór paru zdjęć; Mały readme ) \\\\\\\\\\ W ciągu godziny zyskacie tyle punktów aby wymienić na: - 360 Facebookowych Lajków - 280 Google Plus Zebranie 1000 użytkowników na facebooku to ok. 2 tygodni na jednym serwisie. Możesz działać na JEDNYM adresie IP. Nie musisz posiadać wielu kont facebook. W serwisach na których zbieramy punkty, można mieć dużą ilość kont. Jestem pracownikiem/programistą z ereklamy. Mogę wystawić aukcje Allegro/Ebay/Świstak Statystyka: - 360,000 lajków rozdanych na ok. 37 fan page`h - Dziennie przyrost 100-600*(ilość serwisów, więcej niż 5) Sprzedam Poradnik do zdobywania fanów na facebook. - Coristo - 07-02-2013 17:07 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |