![]() |
Firecash.org Standardowy upload czy flash upload - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: Firecash.org Standardowy upload czy flash upload (/Temat-Firecash-org-Standardowy-upload-czy-flash-upload-59484) |
Firecash.org Standardowy upload czy flash upload - Lukaskov96 - 01-10-2012 22:23 Witam Jestem nowy i chciałbym zacząć przygodę z uploadingiem na stronie firecash.org. Chcę się dowiedzieć jakie najlepiej filmy czy pliki dodawać oraz który lepszy upload- standardowy czy flash upload oraz różnice pomiędzy nimi??? Na początku ile mogę zarobić tak przy dodawaniu średnio 3 plików filmowych dziennie??? oraz co zrobić, aby moje pliki były sprawniej pobierane z firecash.org??? Z góry dziękuje ![]() RE: Firecash.org Standardowy upload czy flash upload - AdrYan12 - 15-01-2013 22:38 flash upload - możesz parę plików "na raz" wrzucić standardowy - normalne wysyłanie ;d A zarobków nie określę, ponieważ mogą być różne. np 0 $ albo i 100$. To zależy od niszy ![]() RE: Firecash.org Standardowy upload czy flash upload - Tyrkijt - 15-01-2013 22:44 Flash Upload- masowe wrzucanie plików standardowy upload- po jednym. Aby pliki były w ogóle pobierane muszą być czymś co ludzie poszukują na tyle, że dla tego pliku będą w stanie wypełnić ankiete. Co do zarobków.. Zależy od kraju i oferty, jedno pobranie waha się od 0.25$ do 20$. Chyba, że kraj jest bardzo biedny to poniżej 0.25$ też się trafiają pobrania.. Myślę, że pomogłem ![]() ![]() Podaję numer gg: 45884383 Pozdrawiam. |