![]() |
Mój Hyip Monitor - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: HYIP (/Forum-HYIP-348) +--- Wątek: Mój Hyip Monitor (/Temat-Moj-Hyip-Monitor-59412) |
Mój Hyip Monitor - Bagrados - 30-09-2012 11:14 Witam ![]() Od roku utrzymuje siętylko z inwestycji w internecie przez ten czas widzialem juz sporo upadków różnych programów cały czas staram się rozwijać w tym kierunku. Zarabianie w internecie traktuje jak pewien etap w życiu i świetny start ponieważ mam dopiero 21 lat. ![]() Ostatnio wykupiłem skrypt monitora i postawiłem swój Hyip Monitor ![]() ![]() Wszelkie sugestie co do wyglądu to mogloby być lepiej dopracowane mile widziane ![]() Po kliknięciu w miniaturke programu a nastepnie opcja "whois" pozwala na rozwiniecie szczegółowych informacje o firmie serwerach domenie itd. Także bieżące statystki rankingu Alexa ![]() Monitor w jezyku ang ![]() Link: www.goldforum-monitor.com RE: Mój Hyip Monitor - tomazzi - 30-09-2012 11:18 monitory nie były, nie są i nigdy nie będą 100% wiarygodnym źródłem informacji o wypłacalności danego programu a dlaczego ? hyip może płacić monitorom a nie ludziom więc dla ludzi będzie scam a na monitorach będzie info, że płaci bo przecież im płaci wiele programów płaci ludziom a nie monitorom i na monitorach ma status scam bo nie płaci monitorom tylko ludziom RE: Mój Hyip Monitor - Bagrados - 30-09-2012 11:22 Zgadzam się monitor prowadzą ludzie nie sa w stanie co do sekundy tez zmienic status nawet gdyby były uczciwe. Nie mniej jednak mi nikt nie placi za monitorowanie a juz na pewno żaden program zrobilem swoj Hyip Monitor głównie dla swojej satysfakcji ![]() RE: Mój Hyip Monitor - seba12a - 30-09-2012 12:20 Pytanie gdzie zakupiłeś ten skrypt ? Pozdrawiam. |