BMPrelaunch.com - do 600$ dziennie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: BMPrelaunch.com - do 600$ dziennie (/Temat-BMPrelaunch-com-do-600-dziennie-59334) |
BMPrelaunch.com - do 600$ dziennie - macgre - 28-09-2012 21:53 Zapraszam do nowego programu o nazwie BM. Nie wiadomo tak naprawdę jeszcze czym jest ten serwis ale dowiedziałęm sie o nim od jednego z liderów networkingu więc piszę, może coś z tego będzie Rejestrując się w BMPrelaunch.com rezerwujemy sobie miejsce w pierwszym rzędzie unikalnej koncepcji w marketingu internetowym i generowania przychodu która już niedługo rozszerzy sie po świecie. Program jest we wczesnym pre-launch. Nie prezentują jeszcze wszystkich szczegółów ale mamy coś takiego: You'll be able to have complete advertising campaigns on Auto-Pilot Bedziemy mieć mozliwość zrobienia kamapani reklamowych automatycznie. You can receive RESIDUAL income up to $615 PER DAY Możemy osiągać do 615 na dzień ( to trochę zastanawia ale zobaczymy) You can receive DAILY payouts Mozemy osiągać codzienne wypłaty You'll earn on a downline up to 7 levels deep Będziemy zarabiać do siedmiu generacji w głąb struktury Mamy wymuszoną matrycę która umożliwia otrzymanie spillover, czyli tzw. "spadochroniarzy" (lubię to określenie ) Jak się już zarejestrujemy i zajmiemy pozycję mamy do dyspozycji banery i teksty reklamowe do promocji. Promujcie, bawcie się i będzicie gotowi na uwolnienie BESTII PRE-LAUNCH trwa do 25.10 W czasie przed-premiery mamy konkurs na najlepszych polecających. 1st Place: $500.00 2nd Place: $250.00 3rd Place: $125.00 4th Place: $80.00 5th Place: $45.00 Dzisiaj (28.09) otrzymałem maila od nich: "W następnym tygodniu rozpoczynamy webinary które będziemy prowadzić przez cały okres przed-premiery. We will begin holding calls next week and moving forward throughout the prelaunch period. Rozpoczniemy także udostępnianie kolejnych informacji na temat "Bestii" . Ważne jest byście zrozumieli, że nie ujawniamy teraz wszystkiego ponieważ pracujemy nad naszym projektem i chemy zachować jego unikalność aż do końca pre-launch. Model Bestii z pewnością zmieni kolej rzeczy w całej społeczności internetowej a Ty jesteś na czele tej rewolucji " Czysty: http://www.bmprelaunch.com Oraz reflink: http://www.bmprelaunch.com/?gmac Zapraszam! RE: BMPrelaunch.com - do 600$ dziennie - Fajka - 02-10-2012 21:44 Jak da mnie hasła w trybie tekstowym nie wróżą o nich dobrze. Właśnie dlatego użyłem u nich "tego gorszego do spamowych stron." RE: BMPrelaunch.com - do 600$ dziennie - macgre - 03-10-2012 22:27 Jaki by adres nie był - dzieki za ref RE: BMPrelaunch.com - do 600$ dziennie - macgre - 25-10-2012 12:54 Zostały tylko 3 godziny.... RE: BMPrelaunch.com - do 600$ dziennie - macgre - 11-11-2012 00:02 Witam Od 12.11 Bestia startuje. Będziemy mogli wykupić jedną z poniższych kampani reklamowych : Wznowione będą także zapisy. RE: BMPrelaunch.com - do 600$ dziennie - macgre - 07-12-2012 23:51 Jutro kompresja więc to ostatni moment żeby sobie zaklepać miejsce. Jesli nie wykupimy kampanii reklamowej to tracimy pozycję w matrycy Ja wczoraj wykupiłem kampanię za 25$. Wśród 39 osób na moich trzech levelach (bo z tych się ma profity na poziomie Brąz) mam jedną osobę takżez kampanią brąz. Na koncie widnieje już 0,18$, a na kilkanaście wyświetleń banera i reklamy tekstowej mam już po jednym kliku. Mając na uwadze fakt że przez 42 dni będę otrzymywał codziennie: 250 kredytów do wysyłki maili 500 wyświetleń banerów 500 wyświetleń reklamy tekstowej to w sumie za 25$ mam (500+500) x 42 = 42 000 wyświetleń banerów albo reklam tekstowych plus 250x42 = 10 500 kredytów na solo mail ads do 36 tysięcy odbiorców ( i rośnie) z których wszyscy są zainteresowani zarabianiem ( nie przypadkowo zapisali się do Bestii). Nie zapominajmy, że tylko za jedno konto brąz dostanę łącznie prawie 4$. Można to łatwo wyliczyć w ich kalkulatorze. Wszystko to jest świetnie pomyślane bo rozłożone w czasie. Nie zużyjemy od razu kredytów na wyświetlenie tym samym osobom po kilkanaście razy dziennie Reklamy poza tym dodaje się bardzo prosto i szybko , można ustawić automatyczne doładowanie codziennymi partiami kredytów które będziemy dostawać. Został już tylko 1 dzień. Moim zdaniem warto spróbować chociaż na najniższym brązowym poziomie. Każdy z nas ma przecież co promować BMPrelaunch.com - do 600$ dziennie - Hybrid1990 - 27-09-2018 20:10 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |