Skad pozyskwiać poleconych ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Skad pozyskwiać poleconych ? (/Temat-Skad-pozyskwiac-poleconych-59323) |
Skad pozyskwiać poleconych ? - Olszi - 28-09-2012 16:16 Skad pozyskujecie osoby polecone ? Osobiscie mam 25 poleconych z I poziomu i 1 z drugiego na Mypay Z czego póki co aktywnych jest kilku... Problem jest, bo ludzie są nieufni i wielu widzi w tym ściemę. RE: Skad pozyskwiać poleconych ? - cloud14 - 28-09-2012 17:36 Nie wiem czy sie dowiesz watpie zeby ktos ci zdradzil w jaki sposob znalesc poleconych RE: Skad pozyskwiać poleconych ? - sowa97 - 28-09-2012 19:46 cloud14 to po co spamujesz? Zrób błoga tam opisz mypay daj refa . Pisz na forach o innej tematyce niż zarabianie w internecie - tam gdzie ludzie nie mają pojęcia o zarabianiu w internecie. Reklama dźwignią handlu i poleconych. RE: Skad pozyskwiać poleconych ? - kalkulator777 - 28-09-2012 20:00 Ja to gram na takim serwerze w GTA SAN ANDREAS MP.I tam na forum za kasę w grze mi ludzie robią.A tyle co daje to 1/2000 co ja tam mam. RE: Skad pozyskwiać poleconych ? - szpilmen - 28-09-2012 21:59 1. Można znaleźć dużo poleconych na chomikuj, wystarczy zakupić odpowiedniego bota, który będzie za nas spamował. 2. Udzielać się na forach o tematyce: zarabianiu w necie a w sygnaturze dać swojego refa. 3. Stworzyć tematy na forach ogólno tematycznych i opisać dogłębnie serwis + prowadzić support. 4. Znajomi i znajomych. 5. Facebook - fanpage jeśli masz możesz wykorzystać, jeśli nie masz są różne grupy o zarobku w necie, wystarczy poszukać. 6. Założyć bloga o mypay z domeną i płatnym hostingiem + ładna grafika i dużo treści, bloga wypozycjonować. 7. Youtube i Dailymotion - stworzyć filmik przedstawiający działanie serwisu. 8. Serwis odpowie.pl, dobry spam daje duże efekty. 9. Różnorodne czaty. 10. Wykupić mailing Myślę że ten dekalog Ci coś pomoże, wszędzie idzie wyłapać refów. RE: Skad pozyskwiać poleconych ? - Olszi - 29-09-2012 13:42 Z tymi forami mam póki co tak, że gdy zrobię temat to po chwili admini usuwają. RE: Skad pozyskwiać poleconych ? - surfer0700 - 29-09-2012 13:46 A co piszesz w temacie? "Super metoda zarabiania! Zarejestruj się z tego linku: (REFLINK), a będziesz bogaty!" ? Wiesz co to marketing szeptany, poczytaj o tym, a jak nie ogarniesz tematu, to zrób zakupy na allegro. RE: Skad pozyskwiać poleconych ? - Olszi - 29-09-2012 14:00 Może bez przesady, ale coś w stylu : Zarabiaj przez internet. Dzieki, zabieram się za czytanie |