[sprzedam] Dwa blogi do zarabiania na PPA - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [sprzedam] Dwa blogi do zarabiania na PPA (/Temat-sprzedam-Dwa-blogi-do-zarabiania-na-PPA-59205) |
[sprzedam] Dwa blogi do zarabiania na PPA - Fractal - 25-09-2012 13:04 Witam. Mam na sprzedaż dwa blogi dotyczące tematyki PPA. Pierwszy z nich posiada 43 posty, ładny szablon, jest w 99% uzupełniony (wystarczy jeszcze popracować nad zakładką "How to download", by zachęcić odwiedzających). Dotyczy jednej z najpopularniejszych kategorii PPA - cracki do gier. Bez żadnego promowania (moje konta YT padły) na bloga dziennie wchodzi kilkanaście/kilkadziesiąt osób, tak więc wszystko co musisz zrobić to zmienić linki na swoje i promować! Cena: $7 Drugi z nich dotyczy hacka do popularnej gry online. Po dopieszczeniu go praktycznie go nie promowałem, tak więc oddaję. Jest prosty, ma prosty adres (!) i przede wszystkim niesamowicie czytelny szablon. Mogę do niego dorzucić kilka filmików, na których zarabiałem na YT. Cena: $3 Oba blogi znajdują się na platformie blogspot. Wymiana przebiegnie standardowo: po wpłaceniu odpowiedniej kwoty na moje konto podajesz swój adres email do bloggera, robię Ciebie adminem bloga i usuwam siebie lub ty usuwasz mnie. Dlaczego sprzedaję? Nie zajmuję się już PPA a na gwałt potrzebuję pieniędzy. Każdy grosz w tej chwili jest dla mnie na wagę złota, tak więc muszę sprzedać czas włożony w tworzenie blogów. Szkoda, by się marnowały. Jeśli potrzebna będzie recenzja, mogę oddać komuś zaufanemu linki na PW do oceny. Zainteresowanych zapraszam na PW. RE: [sprzedam] Dwa blogi do zarabiania na PPA - Fractal - 26-09-2012 17:34 Odświeżam! Przy zakupie dwóch na raz możliwa zniżka! RE: [sprzedam] Dwa blogi do zarabiania na PPA - Fractal - 27-09-2012 19:48 Odświeżam. :> RE: [sprzedam] Dwa blogi do zarabiania na PPA - Fractal - 30-09-2012 11:34 Nadal aktualne. Nowe, niższe ceny w pierwszym poście! RE: [sprzedam] Dwa blogi do zarabiania na PPA - Fractal - 30-09-2012 15:05 Sprawa pierwszego bloga już nieaktualna - sprzedany. Pozostał już tylko drugi. Obniżam cenę już do symbolicznych $2, ponieważ trzeba włożyć sporo pracy w wypromowanie i wybicie się. Zainteresowanych kupnem zapraszam na PW. [sprzedam] Dwa blogi do zarabiania na PPA - surfer0700 - 26-06-2013 18:00 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |