![]() |
Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube (/Temat-Program-do-masowego-tworzenia-kont-gmail-youtube-59102) |
Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube - szpilmen - 22-09-2012 20:20 1. Nazwa programu: Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube. 2. Przeznaczenie : Możemy tworzyć masową i nie ograniczoną ilość kont gmail/youtube. Konto jedno tworzy się w 20s. 3. Cena : 50zł 4. Opis : Chciałbyś tworzyć nie ograniczoną ilość kont gmail/youtube ? Na te rzeczy zawsze był boty. A może potrzebujesz konta youtube do promowania swoich nisz ? To też nie będzie problem. Zasadę działania możemy zobaczyć na: http://www.youtube.com/watch?v=U342-DXx_70 Konto tworzy się w ok 20s. W przyszłości planujemy dodać takie update jak: - zapisywanie się hasła i nicku w pliku - podłączenie capatchatraderm W razie pytań proszę pisać na gg: 2038313 - szpilmen 4054917 - kazaSzek 5. Sposób płatności i wysyłki : paypal, payza RE: Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube - Vhailors - 23-09-2012 09:04 Kupiłem i chyba pierwszy raz nie żałuję wydanych pieniędzy. Towar zgodny z opisem, wszystko działa jak należy i rzeczywiście prędkość zakładanie kont jest piorunowa. Warto dodać, że jest przejrzysty i czytelny poradnik jak program zainstalować i się obsłużyć, a w razie problemów ekipa zawsze służy pomocą. Polecam! RE: Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube - Branzolek - 23-09-2012 09:06 Nie ma to jak napisac sobie samemu recenzję z innego konta ![]() RE: Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube - tomazzi - 23-09-2012 09:09 (23-09-2012 09:04)Vhailors napisał(a): Kupiłem i chyba pierwszy raz nie żałuję wydanych pieniędzy. Towar zgodny z opisem, wszystko działa jak należy i rzeczywiście prędkość zakładanie kont jest piorunowa. Warto dodać, że jest przejrzysty i czytelny poradnik jak program zainstalować i się obsłużyć, a w razie problemów ekipa zawsze służy pomocą. ![]() ![]() ![]() ![]() nikt po takim poście się nie rzuci by to zakupić żeby informację napisał np sloniasek, czy coristo - osoby znane i cenione na forum to co innego, ale nie 1 postowiec lejący sam miód RE: Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube - cpr - 23-09-2012 09:16 No dokładnie... taka recenzja tylko utwierdza w przekonaniu, że nie warto tego kupować! RE: Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube - szpilmen - 23-09-2012 09:22 Proszę mnie nie obrażać. Administracja może sprawdzić czy to moje multikonto czy też nie, napisał do mnie na gg to sprzedałem program a także poprosiłem go o recenzję. Chcecie screeny rozmowy + wpłatę na pp ? RE: Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube - szpilmen - 23-09-2012 09:24 btw. niech napisze do mnie osoba godna recenzji. RE: Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube - Vhailors - 23-09-2012 09:25 Oh my fucking god... Po pierwsze jestem na forum od grudnia ubiegłego roku. Szpilmen właśnie wtedy założył konto z myślą, bo wiedział, że we wrześniu następnego roku będzie sprzedawał program i będzie chciał sobie napisać recenzję własnego produktu, nie? Czasami brak rozumowanie innych wprowadza mnie w osłupienie a nawet zażenowanie. Banda hejterów, którzy już wszystko wiedzą i z góry znają oceniają. Program kupiłem, mam dać screena z paypala? Earnuje od 3 lat i w ppa sporo siedzę, ale takiego programu nie miałem. W ciągu 5-7 minut postawiłem 15 kont, bez żadnych problemów. Wszystkie działają. Dziwne, że zachwalam? Boże, broń mnie od głupoty i od tego forum. Naprawdę aż boli jak to widzę. I proszę, nie odbierajcie mi osobowości. ;> RE: Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube - tomazzi - 23-09-2012 09:40 Vhailors nie jesteś tutorem by wystawiać recenzję ... Szpilmen od recenzji masz tutora na forum - to w twoim interesie jest by posiadać recenzję ( na pewno nie zachęcisz do zakupu nikogo po "pseudo recenzji" jedno postowca ...) napisz sam do sloniasek lub coristo pw z prośbą o recenzję RE: Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube - Krissu - 23-09-2012 09:41 Tomazzi, a to tylko tutor może recenzję wystawić?! O_O User gorszy, bo nie ma koloru? ![]() |