Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube (/Temat-Program-do-masowego-tworzenia-kont-gmail-youtube-59102) |
Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube - szpilmen - 22-09-2012 20:20 1. Nazwa programu: Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube. 2. Przeznaczenie : Możemy tworzyć masową i nie ograniczoną ilość kont gmail/youtube. Konto jedno tworzy się w 20s. 3. Cena : 50zł 4. Opis : Chciałbyś tworzyć nie ograniczoną ilość kont gmail/youtube ? Na te rzeczy zawsze był boty. A może potrzebujesz konta youtube do promowania swoich nisz ? To też nie będzie problem. Zasadę działania możemy zobaczyć na: http://www.youtube.com/watch?v=U342-DXx_70 Konto tworzy się w ok 20s. W przyszłości planujemy dodać takie update jak: - zapisywanie się hasła i nicku w pliku - podłączenie capatchatraderm W razie pytań proszę pisać na gg: 2038313 - szpilmen 4054917 - kazaSzek 5. Sposób płatności i wysyłki : paypal, payza RE: Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube - Vhailors - 23-09-2012 09:04 Kupiłem i chyba pierwszy raz nie żałuję wydanych pieniędzy. Towar zgodny z opisem, wszystko działa jak należy i rzeczywiście prędkość zakładanie kont jest piorunowa. Warto dodać, że jest przejrzysty i czytelny poradnik jak program zainstalować i się obsłużyć, a w razie problemów ekipa zawsze służy pomocą. Polecam! RE: Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube - Branzolek - 23-09-2012 09:06 Nie ma to jak napisac sobie samemu recenzję z innego konta RE: Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube - tomazzi - 23-09-2012 09:09 (23-09-2012 09:04)Vhailors napisał(a): Kupiłem i chyba pierwszy raz nie żałuję wydanych pieniędzy. Towar zgodny z opisem, wszystko działa jak należy i rzeczywiście prędkość zakładanie kont jest piorunowa. Warto dodać, że jest przejrzysty i czytelny poradnik jak program zainstalować i się obsłużyć, a w razie problemów ekipa zawsze służy pomocą. taką "pseudo recenzję" "zakupionej" rzeczy sobie schowaj nie powiem gdzie ... nikt po takim poście się nie rzuci by to zakupić żeby informację napisał np sloniasek, czy coristo - osoby znane i cenione na forum to co innego, ale nie 1 postowiec lejący sam miód RE: Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube - cpr - 23-09-2012 09:16 No dokładnie... taka recenzja tylko utwierdza w przekonaniu, że nie warto tego kupować! RE: Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube - szpilmen - 23-09-2012 09:22 Proszę mnie nie obrażać. Administracja może sprawdzić czy to moje multikonto czy też nie, napisał do mnie na gg to sprzedałem program a także poprosiłem go o recenzję. Chcecie screeny rozmowy + wpłatę na pp ? RE: Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube - szpilmen - 23-09-2012 09:24 btw. niech napisze do mnie osoba godna recenzji. RE: Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube - Vhailors - 23-09-2012 09:25 Oh my fucking god... Po pierwsze jestem na forum od grudnia ubiegłego roku. Szpilmen właśnie wtedy założył konto z myślą, bo wiedział, że we wrześniu następnego roku będzie sprzedawał program i będzie chciał sobie napisać recenzję własnego produktu, nie? Czasami brak rozumowanie innych wprowadza mnie w osłupienie a nawet zażenowanie. Banda hejterów, którzy już wszystko wiedzą i z góry znają oceniają. Program kupiłem, mam dać screena z paypala? Earnuje od 3 lat i w ppa sporo siedzę, ale takiego programu nie miałem. W ciągu 5-7 minut postawiłem 15 kont, bez żadnych problemów. Wszystkie działają. Dziwne, że zachwalam? Boże, broń mnie od głupoty i od tego forum. Naprawdę aż boli jak to widzę. I proszę, nie odbierajcie mi osobowości. ;> RE: Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube - tomazzi - 23-09-2012 09:40 Vhailors nie jesteś tutorem by wystawiać recenzję ... Szpilmen od recenzji masz tutora na forum - to w twoim interesie jest by posiadać recenzję ( na pewno nie zachęcisz do zakupu nikogo po "pseudo recenzji" jedno postowca ...) napisz sam do sloniasek lub coristo pw z prośbą o recenzję RE: Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube - Krissu - 23-09-2012 09:41 Tomazzi, a to tylko tutor może recenzję wystawić?! O_O User gorszy, bo nie ma koloru? |