![]() |
Sztuczki na stronach typu zaradni.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Sztuczki na stronach typu zaradni.pl (/Temat-Sztuczki-na-stronach-typu-zaradni-pl-59071) |
Sztuczki na stronach typu zaradni.pl - Olszi - 21-09-2012 21:03 Zaradni.pl - stronka, gdzie pisze się porady i za wyswietlenia dostaje sie $. Mam pytanie, są jakies sposoby na nabijanie wyswietlen? Domyslam sie ze nie ma tak kolorowo , ze ktos wejdzie na moja porade i będzie odswiezał przez 15 min i wszystko naliczy... RE: Sztuczki na stronach typu zaradni.pl - ascanio - 26-09-2012 08:21 Najlepszym sposobem, ale jednocześnie najbardziej czasochłonnym jest pozycjonowanie. RE: Sztuczki na stronach typu zaradni.pl - surfer0700 - 26-09-2012 08:36 Możesz też wrzucić link tutaj na forum, do działu Refback ![]() Myślę, że za odpowiednią opłatą albo odpowiednim działaniem w rewanżu, nie będzie problemu z wyświetleniem Twojej porady. RE: Sztuczki na stronach typu zaradni.pl - seba12a - 26-09-2012 09:04 Autosurfy ? Pozycjonowanie. RE: Sztuczki na stronach typu zaradni.pl - surfer0700 - 26-09-2012 09:06 Co do AutoSurfów to najpierw przeskanowałbym regulamin zaradni.pl . Szczerze wątpię, że zezwalają na takie działanie. RE: Sztuczki na stronach typu zaradni.pl - seba12a - 26-09-2012 09:12 No wiadomo, że nie 10000000000 wyswietlen na dzień. Może jakieś ptc itp z autosurfem połaczone. RE: Sztuczki na stronach typu zaradni.pl - surfer0700 - 26-09-2012 09:18 A kto powiedział, że aż tyle dziennie? - to po pierwsze. Po drugie, raczej żaden surf tyle nie umożliwia. A po trzecie: Cytat:9. Wynagrodzenie nie przysługuje wówczas, gdy wygenerowany zysk jest efektem działania programów automatycznie generujących ruch lub celowego działania osób mających na celu zawyżanie statystyki ruchu. Czyli autosurfy i refback na forum odpada. Nie mam innego pomysłu prócz pozycjonowania i pisania wartościowych porad. ![]() |