( SCAM ) Green RefBack - serwis z refbackami - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: ( SCAM ) Green RefBack - serwis z refbackami (/Temat-SCAM-Green-RefBack-serwis-z-refbackami-59035) Strony: 1 2 |
( SCAM ) Green RefBack - serwis z refbackami - papajaz69 - 20-09-2012 14:10 Refback – co to właściwie jest ? Zasada jest prosta – rejestrujesz się jako Polecony z reflinka firmy/serwisu (w tym przypadku jest to GreenRefback). Serwis mając dużo Poleconych szybko dochodzi do minimum potrzebnego do wypłaty na danym buxie i … wypłaca (oddaje) ci część pieniędzy, które dla niego wyklinałeś. Dzięki temu nawet jeśli sam nie uzbierasz minimum do wypłaty – nie klikasz „na pusto”. Ja obecnie klikam tylko w serwisach z refbackiem. To się po prostu opłaca. A TERAZ DO RZECZY..... W miarę młody, fajny, wypłacalny serwis. Ładna strona, czytelna nawigacja, w każdej chwili mamy dostęp do swoich statystyk. Ciekawostka: Adminka jest z Węgier. Sporo stron do refbacku (o nowościach i wypłatach jesteśmy informowani na bieżąco mailem) Strona cały czas jest aktualizowana. Dużą zaletą jest niskie minimum do wypłaty: PayPal – 1 $ Payza – 1 $ Na wypłaty czeka się do 2 dni roboczych (ja pierwszą dostałem instant) Polecam z czystym sumieniem i zapraszam do rejestracji: http://green-refback.com/index.php?p=Reg...=papajaz69 czysty link: http://green-refback.com/index.php Poniżej wrzucam mini-poradnik obrazkowy. RE: Green RefBack - serwis z refbackami - papajaz69 - 24-09-2012 15:03 Nie zapominajcie, że po zarejestrowaniu się w buxie trzeba jeszcze potwierdzić na stronie Green Refback. Zakładka: SITES - Active - odpowiedni bux - Sign Registration Bez potwierdzenia nie będzie refbacku. Oczywiście informację o naszej obecności na buxie otrzymujemy mailem. RE: Green RefBack - serwis z refbackami - papajaz69 - 18-10-2012 21:16 I jest wypłata 3 godziny po zleceniu ! RE: Green RefBack - serwis z refbackami - Matheo249 - 19-10-2012 01:35 W trzy godziny 1 dolar? Chyba się zarejestruje RE: Green RefBack - serwis z refbackami - Boniekk - 19-10-2012 09:38 Ile zbierałeś do 1 wypłaty i w ilu buxach sie bawisz w to ? RE: Green RefBack - serwis z refbackami - papajaz69 - 19-10-2012 21:47 19 buxów - wybieram takie, gdzie jest wyższa wartość kliku refa. Klikam tylko reklamy o najwyższej wartości. Jakiś tydzień. Różnie bywa - raz przez kilka dni nic nie przyrasta a potem nagle Green ma kilka wypłat i doskakuje kilkadziesiąt centów. W dzień po wypłacie doskoczyło mi ponad 30 cencików. Dodatkowo sam wypłaciłem z dwóch i lada dzień będzie kolejnych 5 (o ile wcześniej sie nie zascamią). RE: Green RefBack - serwis z refbackami - papajaz69 - 12-11-2012 17:09 i kolejna wypłata RE: Green RefBack - serwis z refbackami - papajaz69 - 29-11-2012 15:35 i kolejna RE: Green RefBack - serwis z refbackami - Magnus - 29-11-2012 16:28 papajaz69 40%. Drugim razem będzie ban na miesiąc. RE: Green RefBack - serwis z refbackami - papajaz69 - 15-12-2012 11:51 ... i kolejna wypłata Czas oczekiwania - 1 dzień ! |