Zlecę napisanie posta o tematyce modyfikacji do Minecrafta - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zlecę napisanie posta o tematyce modyfikacji do Minecrafta (/Temat-Zlece-napisanie-posta-o-tematyce-modyfikacji-do-Minecrafta-58795) |
Zlecę napisanie posta o tematyce modyfikacji do Minecrafta - Nikodemsky - 13-09-2012 20:08 Zlecę napisanie posta do bloga(może być w wordzie) dot. modyfikacji do Minecraft Poszukuję osoby, która napisałaby dla mnie dość obszerny post o modyfikacjach do minecrafta. Format: Nazwa modyfikacji, obrazek(miniatura nie musi być ale każdy ze screenów musi mieć minimum rozdzielczość 800x600), opis, link do moda. Nazwa modyfikacji - po prostu nazwa moda. Modyfikacje muszą być dostępne za darmo. Obrazek - musi być dołączony osobno do wpisu(obojętnie jaki format obrazka) Opis - Przede wszystkim musi być oryginalny, nie może to być skopiowany tekst z jakiegoś serwisu czy nawet podobny(na zasadzie synonimów), tekst musi opisywać dokładnie co zmienia dana modyfikacja. Nie interesują mnie wpisy typu "ten mod jest bardzo fajny" albo "fajnie mi się gra w tym modzie, bo lubię jego ładny wygląd" - opis musi dotyczyć tego, co wnosi mod oraz ewentualna obiektywna opinia. Link - musi prowadzić najlepiej do strony autora moda lub wiarygodnego źródła, skąd można pobrać bezpośrednio lub z serwera bez limitów. Nie chcę we wpisie modyfikacji prostych typu "mod zmienia grafikę kamienia na inny kamień", tylko rozbudowane - najlepiej popularne modyfikacje, które faktycznie coś wnoszą do gry. Mile widziany przykład innego wpisu autora oraz umiejętność odpowiedniego otagowania wpisu. Wpis musi zawierać minimum 15 różnych modyfikacji. Zainteresowanych zapraszam do pisania poniżej lub na PW. Cena 15-30zł(w zależności od jakości artykułu) Sposób zapłaty: Paypal/Przelew bankowy Zlecę napisanie posta o tematyce modyfikacji do Minecrafta - Coristo - 26-06-2013 20:03 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |