Program partnerski o fotografii ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Programy partnerskie, sieci afiliacyjne oraz systemy reklamowe (/Forum-Programy-partnerskie-sieci-afiliacyjne-oraz-systemy-reklamowe-92) +--- Wątek: Program partnerski o fotografii ? (/Temat-Program-partnerski-o-fotografii-58787) |
Program partnerski o fotografii ? - Olszi - 13-09-2012 17:30 Tak sobie myślałem żeby spróbowac swoich sił w Programach Partnerskich... Najpierw blog o jakiejs tematyce i do tego PP I zastanawiam się na jakim temacie się znam? Odp przychodzi mi szybko : Fotografia... Tylko teraz kwestia czy jak załoze o tej tematyce na początku bloga to czy znajde odpowiedni PP i czy będzie to opłacalne? RE: Program partnerski o fotografii ? - Admin - 13-09-2012 17:54 przenoszę do odpowiedniego działu. RE: Program partnerski o fotografii ? - ascanio - 13-09-2012 20:00 Na myśl przychodzi mi jedynie promowanie aparatów. Ewentualnie możesz wrzucać i sprzedawać swoje zdjęcia w jakimś banku zdjęć. RE: Program partnerski o fotografii ? - Nikodemsky - 14-09-2012 03:37 Ku mojemu zdziwieniu jest masa programów partnerskich dot. fotografii, po wpisaniu w google frazy "programy partnerskie fotografia" pokazuje się dość dużo wyników, nie będą to pewnie typowe programu z rozliczeniem cpc, czy cpl tylko prowizje ze sprzedaży ebooków itd. ale jeśli blog będzie popularny to i konwersja będzie |