Prośba o pomoc w doborze partnera - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Prośba o pomoc w doborze partnera (/Temat-Prosba-o-pomoc-w-doborze-partnera-58772) |
Prośba o pomoc w doborze partnera - Agitant - 13-09-2012 12:55 Witajcie moi kochani. Piszę do Was z prośbą o PORADY. 1 ) Chciałbym abyście polecili mi (najlepiej polski) serwis, który oferuje pieniądze za WYŚWIETLENIA reklam. Nie za kliknięcia, nie za wikłanie się w jakieś formularze - po prostu za wyświetlenia reklam. Oczywiście najlepszego rozwiązania szukam, takiego gdzie stawka jest wysoka. W temacie niżej widziałem że jedna firma płaci 1.98 PLN za 1000 wyświetleń. Mi by to dało mniej niż 36 złotych rocznie, a to stanowczo za mało. Absolutne minimum jakie zakładam to opłaty na serwer i domenę. Aby utrzymanie mojej strony się zwracało i bym nie musiał do niej dokładać. Korzystałem kiedyś z CPM Profit, ale... serwis zakończył działalność. Oni płacili za wyświetlenia właśnie. 2) Punkt drugi. Wkleję Wam tu swoje statystyki. Powiedźcie mi prosze czy to dużo, czy mało. Za najlepsze oferty (ale najlepsze dla mnie a nie "interesowne") odwdzięczę się np. zarejestrowaniem z linku poleconego. RE: Prośba o pomoc w doborze partnera - Admin - 13-09-2012 13:00 1. temat istnieje, 2. zły dział, 3. polecam opcje szukaj, Prośba o pomoc w doborze partnera - Admin - 13-09-2012 13:00 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |