![]() |
Prośba o pomoc w doborze partnera - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Prośba o pomoc w doborze partnera (/Temat-Prosba-o-pomoc-w-doborze-partnera-58772) |
Prośba o pomoc w doborze partnera - Agitant - 13-09-2012 12:55 Witajcie moi kochani. Piszę do Was z prośbą o PORADY. 1 ) Chciałbym abyście polecili mi (najlepiej polski) serwis, który oferuje pieniądze za WYŚWIETLENIA reklam. Nie za kliknięcia, nie za wikłanie się w jakieś formularze - po prostu za wyświetlenia reklam. Oczywiście najlepszego rozwiązania szukam, takiego gdzie stawka jest wysoka. W temacie niżej widziałem że jedna firma płaci 1.98 PLN za 1000 wyświetleń. Mi by to dało mniej niż 36 złotych rocznie, a to stanowczo za mało. Absolutne minimum jakie zakładam to opłaty na serwer i domenę. Aby utrzymanie mojej strony się zwracało i bym nie musiał do niej dokładać. Korzystałem kiedyś z CPM Profit, ale... serwis zakończył działalność. Oni płacili za wyświetlenia właśnie. 2) Punkt drugi. Wkleję Wam tu swoje statystyki. Powiedźcie mi prosze czy to dużo, czy mało. ![]() Za najlepsze oferty (ale najlepsze dla mnie a nie "interesowne") odwdzięczę się np. zarejestrowaniem z linku poleconego. RE: Prośba o pomoc w doborze partnera - Admin - 13-09-2012 13:00 1. temat istnieje, 2. zły dział, 3. polecam opcje szukaj, Prośba o pomoc w doborze partnera - Admin - 13-09-2012 13:00 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |