Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Forum Sportowe - Reaktywacja/Rekrutacja - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Forum Sportowe - Reaktywacja/Rekrutacja (/Temat-Forum-Sportowe-Reaktywacja-Rekrutacja-58770)

Forum Sportowe - Reaktywacja/Rekrutacja - Admin - 13-09-2012 08:13

Witajcie, jak wiecie około roku temu użytkownicy Naszego forum probowali rozwinąć forum sportowe, poświęcone głównie piłce nożnej, niestety nie udało (głównie przez niską pozycje w google), ja w sumie nie miałem czasu ani możliwości by przyczynić się do rozwoju ze strony seo i mimo duzych chęci i pracy Marka (generlanie robił tam za wszystkich) to niestety ruch na stronie nie zwiększał się.

[Obrazek: logo.png]

http://megaliga.pl/

Obecnie prowadzę pierwszą reaktywacje serwisu - będzie to jego być albo nie być Smile Tym razem posiadam pokaźny fundusz na pozycjonowanie, które zostało już wdrążone w projekt i widać efekty (szczegóły dla ekipy megaligi). Jeśli ktoś byłby zainteresowany projektem, lubi/kocha piłkę nożną czy sport i chciałby zostać członkiem ekipy forum sportowego to jest mile widziany, rekrutacja jest obecnie w pełni otwarta. Myślę że pełny skład będzie znany pod koniec miesiąca. Jeśli ktoś ma jakieś pytania to zapraszam na PW lub w temacie.

RE: Forum Sportowe - Reaktywacja/Rekrutacja - jokers - 13-09-2012 12:01

Nie jest aż tak źle trochę pozycjonowania/ promocji i będzie okSmile
A kogo dokładnie szukasz moderatorów/tutorów/grafików ?
sponsora?
bo mógłbym od czasu do czasu pomóc jakbyście tam coś chcieli Wink
jestem nowy na tym forum ale mam konto z długim stażem na innym forum
gdzie bylem jakiś czas grafikiem Wink

RE: Forum Sportowe - Reaktywacja/Rekrutacja - Admin - 13-09-2012 17:57

@jokers
generalnie moderatorów, osób które będą prowadziły te forum, znających się na piłce nożnej i mających czas na dyskusje o nowinkach sportowych.
Jednak porządnego grafika to szukałem jak ze świecą od baaardzo dawna Smile ale to już na pwSmile

@temat
cały czas aktualne

RE: Forum Sportowe - Reaktywacja/Rekrutacja - Kurus - 13-09-2012 18:58

Zgłaszam się.Swego czasu byłem jednym z kilkunastu moderatorów największego forum bukmacherskiego w Polsce.Sportem zaś interesuję się już od dłuższego czasu,a co za tym idzie,niemalże regularnie mam z tego zyski.
Pozdrawiam ;-)

RE: Forum Sportowe - Reaktywacja/Rekrutacja - Aros - 14-09-2012 21:58

Tez miałem kiedyś forum na którym miałem zarejestrowanych 250 użytkowników Smile u Cb jest póki co już 450 i forum ładnie się prezentuje Smile życzę powodzenia Smile

RE: Forum Sportowe - Reaktywacja/Rekrutacja - mrw111 - 15-09-2012 10:32

Ja mógłbym podawać typy na forum, jednak bardziej uderzam w inne sporty niż piła nożna

RE: Forum Sportowe - Reaktywacja/Rekrutacja - Admin - 15-09-2012 10:52

Generalnie tematyka forum będzie zależeć od Was - użytkowników. To na co jest popyt będzie tematyką serwisu, prócz piłki na pewno nie zabraknie innych dyscyplik sportowych.
Zapraszam do aktywnego uczestnictwa w nowym serwisie - na podstawie aktywności zostanie wyłoniona ekipa która będzie zajmowała się tym forum.