![]() |
Forum Sportowe - Reaktywacja/Rekrutacja - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Forum Sportowe - Reaktywacja/Rekrutacja (/Temat-Forum-Sportowe-Reaktywacja-Rekrutacja-58770) |
Forum Sportowe - Reaktywacja/Rekrutacja - Admin - 13-09-2012 08:13 Witajcie, jak wiecie około roku temu użytkownicy Naszego forum probowali rozwinąć forum sportowe, poświęcone głównie piłce nożnej, niestety nie udało (głównie przez niską pozycje w google), ja w sumie nie miałem czasu ani możliwości by przyczynić się do rozwoju ze strony seo i mimo duzych chęci i pracy Marka (generlanie robił tam za wszystkich) to niestety ruch na stronie nie zwiększał się. Obecnie prowadzę pierwszą reaktywacje serwisu - będzie to jego być albo nie być ![]() RE: Forum Sportowe - Reaktywacja/Rekrutacja - jokers - 13-09-2012 12:01 Nie jest aż tak źle trochę pozycjonowania/ promocji i będzie ok ![]() A kogo dokładnie szukasz moderatorów/tutorów/grafików ? sponsora? bo mógłbym od czasu do czasu pomóc jakbyście tam coś chcieli ![]() jestem nowy na tym forum ale mam konto z długim stażem na innym forum gdzie bylem jakiś czas grafikiem ![]() RE: Forum Sportowe - Reaktywacja/Rekrutacja - Admin - 13-09-2012 17:57 @jokers generalnie moderatorów, osób które będą prowadziły te forum, znających się na piłce nożnej i mających czas na dyskusje o nowinkach sportowych. Jednak porządnego grafika to szukałem jak ze świecą od baaardzo dawna ![]() ![]() @temat cały czas aktualne RE: Forum Sportowe - Reaktywacja/Rekrutacja - Kurus - 13-09-2012 18:58 Zgłaszam się.Swego czasu byłem jednym z kilkunastu moderatorów największego forum bukmacherskiego w Polsce.Sportem zaś interesuję się już od dłuższego czasu,a co za tym idzie,niemalże regularnie mam z tego zyski. Pozdrawiam ;-) RE: Forum Sportowe - Reaktywacja/Rekrutacja - Aros - 14-09-2012 21:58 Tez miałem kiedyś forum na którym miałem zarejestrowanych 250 użytkowników ![]() ![]() ![]() RE: Forum Sportowe - Reaktywacja/Rekrutacja - mrw111 - 15-09-2012 10:32 Ja mógłbym podawać typy na forum, jednak bardziej uderzam w inne sporty niż piła nożna RE: Forum Sportowe - Reaktywacja/Rekrutacja - Admin - 15-09-2012 10:52 Generalnie tematyka forum będzie zależeć od Was - użytkowników. To na co jest popyt będzie tematyką serwisu, prócz piłki na pewno nie zabraknie innych dyscyplik sportowych. Zapraszam do aktywnego uczestnictwa w nowym serwisie - na podstawie aktywności zostanie wyłoniona ekipa która będzie zajmowała się tym forum. |