![]() |
co sądzicie o nowych nagrodach na lockerz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: co sądzicie o nowych nagrodach na lockerz (/Temat-co-sadzicie-o-nowych-nagrodach-na-lockerz-5874) |
co sądzicie o nowych nagrodach na lockerz - tarantula8290 - 24-04-2010 11:01 jest troche nowych nagrod w lockerz, co o tym sądzicie mi sie podobaja te slodycze i ciuszki ;p hehe ale ogolnie elektroniki duzo nie dodali, troche sluchawek jaka wasza opinia RE: co sądzicie o nowych nagrodach na lockerz - rj7rad - 24-04-2010 11:06 Mnie się bardzo podobają te koszuleszki ![]() No ale ja postaram się w elektronikę strzelać ![]() RE: co sądzicie o nowych nagrodach na lockerz - korbakornik - 24-04-2010 11:08 jak dla mnie to ciekawe tytuly gier na ps3 dodali m.in. nowego finala RE: co sądzicie o nowych nagrodach na lockerz - Grabowkers - 24-04-2010 11:16 Szkoda że nie ma już tych słuchawek dousznych za 700 PTZ. Będę musiał zadowolić się tymi za 500 ![]() RE: co sądzicie o nowych nagrodach na lockerz - shaggan - 24-04-2010 11:18 Ja sięchyba za któreś słuchaweczki zabiore przy restocku ...albo tą koszulkę "get involved" ..najlepsza z nich wszystkich ![]() RE: co sądzicie o nowych nagrodach na lockerz - worsowa - 24-04-2010 11:23 ale śliiiczne! jak nie zdążę wziąć niebieskiego shuffle'a (bo różowego nie ma niestety ;p), to na pewno biorę któreś z tych płynów do kąpieli, wyglądają niesamowicie! ![]() RE: co sądzicie o nowych nagrodach na lockerz - tarantula8290 - 24-04-2010 12:22 no ja zgodze sie z shaggan, chyba namiastke sklepu nam dali, ja osobiscie zastanawiam sie na tym restocku nad ipoid touch ta niebieska bluza i zegarek g shock, szkoda ze okularki rey bany sciagneli, bo w nie uderzalem RE: co sądzicie o nowych nagrodach na lockerz - szulakaluble - 24-04-2010 12:24 (24-04-2010 11:01)tarantula8290 napisał(a): jest troche nowych nagrod w lockerz, co o tym sądzicie mi sie podobaja te slodycze i ciuszki ;p hehe ale ogolnie elektroniki duzo nie dodali, troche sluchawek jaka wasza opinia Z tego co czytałem to nie sa słodycze tylko zele i balsamy pod prysznic:> czekoladowy zel pod prysznic. Coconut Bon Bon Soda Pop Shower Gel RE: co sądzicie o nowych nagrodach na lockerz - Rafael - 24-04-2010 12:29 1.Clarisonic Plus Model - 800 ptz ( brands we love ) Ten przedmiot służy do wcierania rożnych kremów w twarz. ![]() 2.Ring - pierscienie - 300 ptz ( brands we love ) 3.Assorted Candy Bar 10-Pack - 200 ptz ( brands we love ) ![]() Są to belgijskie czekoladki. Na stronie producenta kosztują 25$. Smaki czekoladek: Dark, Hazelnut, Milk, Milk Almond, Dark Raspberry, S'mores, Cookies and Cream, Dark Mint, Caramel and Milk Toffee Crunch 4.Coconut Bon Bon/ Birthday Cake/ Chocolate Cupcake Candy Butter Cream - 200 ptz ( brands we love ) ![]() Jest to krem do ciała, posiadający różne sole mineralne, na stronie producenta kosztuje 22$. 5.Chocolate Cupcake / Birthday Cake Batter/Coconut Bon Bon Soda Pop Shower Gel - 200 ptz ( brands we love ) ![]() Jest to płyn pod prysznic. Jego cena to 16$ u producenta. 6.Chocolate Cupcake/Coconut/ Birthday Cake Batter Bon Bon Ice Cream Sugar Scrub - 200 ptz ( brands we love ) ![]() Jest to krem do ciała, upiększający cerę. RE: co sądzicie o nowych nagrodach na lockerz - mikolaj90 - 24-04-2010 12:41 Toż to są chyba słodycze a nie ,,kremy na ciało" xD Haha |