Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
co sądzicie o nowych nagrodach na lockerz - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20)
+----- Wątek: co sądzicie o nowych nagrodach na lockerz (/Temat-co-sadzicie-o-nowych-nagrodach-na-lockerz-5874)

Strony: 1 2 3 4 5

co sądzicie o nowych nagrodach na lockerz - tarantula8290 - 24-04-2010 11:01

jest troche nowych nagrod w lockerz, co o tym sądzicie mi sie podobaja te slodycze i ciuszki ;p hehe ale ogolnie elektroniki duzo nie dodali, troche sluchawek jaka wasza opinia

RE: co sądzicie o nowych nagrodach na lockerz - rj7rad - 24-04-2010 11:06

Mnie się bardzo podobają te koszuleszki Wink Bluzy też fajne ;]
No ale ja postaram się w elektronikę strzelać Tongue

RE: co sądzicie o nowych nagrodach na lockerz - korbakornik - 24-04-2010 11:08

jak dla mnie to ciekawe tytuly gier na ps3 dodali m.in. nowego finala

RE: co sądzicie o nowych nagrodach na lockerz - Grabowkers - 24-04-2010 11:16

Szkoda że nie ma już tych słuchawek dousznych za 700 PTZ. Będę musiał zadowolić się tymi za 500 Tongue

RE: co sądzicie o nowych nagrodach na lockerz - shaggan - 24-04-2010 11:18

Ja sięchyba za któreś słuchaweczki zabiore przy restocku ...albo tą koszulkę "get involved" ..najlepsza z nich wszystkich Tongue ...Ogólnie widze że obecny stan katalogu pokazuje nam lekko co dostaniemy w sklepie.

RE: co sądzicie o nowych nagrodach na lockerz - worsowa - 24-04-2010 11:23

ale śliiiczne! jak nie zdążę wziąć niebieskiego shuffle'a (bo różowego nie ma niestety ;p), to na pewno biorę któreś z tych płynów do kąpieli, wyglądają niesamowicie! Big Grin

RE: co sądzicie o nowych nagrodach na lockerz - tarantula8290 - 24-04-2010 12:22

no ja zgodze sie z shaggan, chyba namiastke sklepu nam dali, ja osobiscie zastanawiam sie na tym restocku nad ipoid touch ta niebieska bluza i zegarek g shock, szkoda ze okularki rey bany sciagneli, bo w nie uderzalem

RE: co sądzicie o nowych nagrodach na lockerz - szulakaluble - 24-04-2010 12:24

(24-04-2010 11:01)tarantula8290 napisał(a):  jest troche nowych nagrod w lockerz, co o tym sądzicie mi sie podobaja te slodycze i ciuszki ;p hehe ale ogolnie elektroniki duzo nie dodali, troche sluchawek jaka wasza opinia

Z tego co czytałem to nie sa słodycze tylko zele i balsamy pod prysznic:> czekoladowy zel pod prysznic.

Coconut Bon Bon Soda Pop Shower Gel

RE: co sądzicie o nowych nagrodach na lockerz - Rafael - 24-04-2010 12:29

1.Clarisonic Plus Model
- 800 ptz ( brands we love )
Ten przedmiot służy do wcierania rożnych kremów w twarz.
[Obrazek: Clarisonic_Plus1.jpg]
2.Ring - pierscienie - 300 ptz ( brands we love )
3.Assorted Candy Bar 10-Pack - 200 ptz ( brands we love )
[Obrazek: pdp_L01-11-P000-00055-00000_01.jpg]
Są to belgijskie czekoladki. Na stronie producenta kosztują 25$. Smaki czekoladek: Dark, Hazelnut, Milk, Milk Almond, Dark Raspberry, S'mores, Cookies and
Cream, Dark Mint, Caramel and Milk Toffee Crunch
4.Coconut Bon Bon/ Birthday Cake/ Chocolate Cupcake Candy Butter Cream - 200 ptz ( brands we love )
[Obrazek: 651-cupcakecream.a.largeThumb.jpg]
Jest to krem do ciała, posiadający różne sole mineralne, na stronie producenta kosztuje 22$.
5.Chocolate Cupcake / Birthday Cake Batter/Coconut Bon Bon Soda Pop Shower Gel - 200 ptz ( brands we love )
[Obrazek: 651-coconutgel.a.largeThumb.jpg]
Jest to płyn pod prysznic. Jego cena to 16$ u producenta.
6.Chocolate Cupcake/Coconut/ Birthday Cake Batter Bon Bon Ice Cream Sugar Scrub - 200 ptz ( brands we love )
[Obrazek: Dylans%20Beauty%20Bar%20sugar%20scrub.jpg]
Jest to krem do ciała, upiększający cerę.

RE: co sądzicie o nowych nagrodach na lockerz - mikolaj90 - 24-04-2010 12:41

Toż to są chyba słodycze a nie ,,kremy na ciało" xD Haha