Dobry - Kłamca - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dobry - Kłamca (/Temat-Dobry-Klamca-58535) |
Dobry - Kłamca - startchips - 06-09-2012 20:52 Witam, chciałem zgłosić, że użytkownik "Dobry", jest kłamcą, wypowiedział się w moim temacie, że go oszukałem, lecz taka sytuacja wcale nie miała miejsca, bo nie oszukałem, a druga sprawa nawet z nim nie pisałem itd. A trzecia sprawa, gdy wypowiedziałem się, aby dodał dowody, że go "niby" oszukałem itd. to jakoś był na forum, lecz się nie wypowiedział, czyli moim zdaniem było to nabicie posta... Uważajcie na niego, bo może kłamać was !. Pozdrawiam. RE: Dobry - Kłamca - nitram - 06-09-2012 21:15 Dziękujemy za informacje ale z tym do innego działu zgłaszam moderatorowi żeby przeniósł tam gdzie powinno być. RE: Dobry - Kłamca - WojaKk - 06-09-2012 21:17 Gdy tylko założył konto zaczynał spamować na shoutboxie o darmowe refy do mypaya a później zakładał tematy, wpisywał kody, które podobno dawały 1zł. Według mnie to zwykły kłamca i oszust, który próbuje w szybki sposób nabić poleconych. Pozdro RE: Dobry - Kłamca - startchips - 06-09-2012 21:30 @2UP: Sorki, za zły dział, niech moderator przeniesie najwyżej. @UP: No to jak widać, banik by się przydał dla niego, a najlepiej na IP, aby nie wbił pod nowym nickiem. RE: Dobry - Kłamca - Killer - 07-09-2012 11:14 byl jeden temat to po co drugi.. Dobry - Kłamca - Killer - 07-09-2012 11:14 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |