![]() |
Dostałem konta Turbobit co z nimi zrobić ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dostałem konta Turbobit co z nimi zrobić ? (/Temat-Dostalem-konta-Turbobit-co-z-nimi-zrobic-58422) |
Dostałem konta Turbobit co z nimi zrobić ? - CooKies - 04-09-2012 00:17 Tak jak w temacie znajomy wyjeżdża za granicę i zostawił mi 5 kont premium do serwisu Turbobit, 2 konta ważne jakieś 50-70 dni i 3 konta do sierpnia następnego roku, co z nimi zrobić ? sprzedać na allegro ? jakieś inne sugestie ? RE: Dostałem konta Turbobit co z nimi zrobić ? - yazir - 04-09-2012 00:21 Sprzedaj albo korzystaj. RE: Dostałem konta Turbobit co z nimi zrobić ? - Coristo - 04-09-2012 05:18 Sprzedaż się nie opłaca. Wejdzie ci więcej niż 2 osoby na raz i masz blokadę konta na 24h ![]() RE: Dostałem konta Turbobit co z nimi zrobić ? - CooKies - 04-09-2012 15:01 w Jaki sposób ludzie sprzedają konta po 1tys sztuk ? bo wierzyć mi się nie chce że tyle kont ma kupionych, słyszałem że jest niby jakiś skrypt który dzieli te konta, ale na jakiej zasadzie to przebiega bo nie czaje tego ? RE: Dostałem konta Turbobit co z nimi zrobić ? - Grabu - 06-09-2012 16:18 Konta w takich ilościach zazwyczaj są kradzione, nie wiem w jaki sposób mógłbyś je dzielić. Dostałem konta Turbobit co z nimi zrobić ? - Artinesse - 01-03-2018 23:44 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |