Test gimnazjalny - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116) +---- Dział: Szkoła (/Forum-Szkola-307) +---- Wątek: Test gimnazjalny (/Temat-Test-gimnazjalny-5836) |
Test gimnazjalny - pejot - 23-04-2010 20:19 Siema, sądze że na forum jest sporo osób które w tym roku, tak jak ja, będą pisały test gimnazjalny. Jak wasze przygotowania, odczuwacie już stres, a może liczycie na przecieki pozdro RE: Test gimnazjalny - Mozzilek - 23-04-2010 20:39 Oczywiście od wtorku ja zaczytam pisać I nie odczuwam stresu "może" się pouczę ;p jeszcze nie wiem RE: Test gimnazjalny - pespe - 23-04-2010 20:42 nom ja też od wtorku ;/ zobaczymy jak to bedzie RE: Test gimnazjalny - sznikers99 - 23-04-2010 20:44 przecieków nie będzie i lepiej zeby nie bylo bo bedzie trzeba w innym terminie pisac... ja tez pisze egzamin stresu nie ma a poucze sie teraz przez weekend powodzenia wam zycze! RE: Test gimnazjalny - kubaaa - 23-04-2010 21:07 Ja też od wtorku jeszcze do tego jutro bierzmowanie więc podwójny stres :/ mam nadzieje że dobrze mi pójdzie A co do przecieków to nie sądzę żeby jakieś były RE: Test gimnazjalny - Alcor - 23-04-2010 21:08 Też piszę ale jakiegoś szczególnego stresu nie odczuwam. Życzę wszystkim powodzenia. RE: Test gimnazjalny - Sony_st - 23-04-2010 21:09 Heh przecież nie ma szkoły co by zaczynała test w inny dzień Nie macie się czym stresować, te testy są brane tylko pod uwagę jak idziecie np. do liceum lub do jakiejś wymagającej szkoły RE: Test gimnazjalny - pkrecik6 - 23-04-2010 22:02 ale macie niuanse co do tego testu. Przychodzisz piszesz na pałe i wychodzisz masz najwieksza liczbe pkt w sql i dostajesz się gdzie chcesz. RE: Test gimnazjalny - blackjoe - 23-04-2010 22:12 Moja klasa razem w wychowawczynią znalazła parę luk w regulaminie z których będziemy korzystać np : nie wolno używać kalkulatorów ale są takie zegarki z kalkulatorami a w regulaminie o zegarkach nie ma mowy RE: Test gimnazjalny - adamsonm - 23-04-2010 22:47 @up ale jak zobaczą ze grzebiesz w zegarku to podejdą i sprawdza czy nie ściągasz i zobaczą kalkulator w zegarku ja też pisze egzamin, nic się nie uczę i nic nie umiem idę z myślą że co ma być to będzie |