Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Adlead.pl - Opinia - Nowy serwis alternatywa dla adtaily.pl - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Adlead.pl - Opinia - Nowy serwis alternatywa dla adtaily.pl (/Temat-Adlead-pl-Opinia-Nowy-serwis-alternatywa-dla-adtaily-pl-58277)

Adlead.pl - Opinia - Nowy serwis alternatywa dla adtaily.pl - eustachy19 - 01-09-2012 08:04

www.adlead.pl coś jak adtaily ale wyplata już od 30 zł.Prowizja 25%.

RE: Adlead.pl - Qwik - 01-09-2012 09:07

Opis mnie przekonał.

RE: Adlead.pl - Admin - 01-09-2012 10:13

Przetestowałem, z adtaily nie ma to wiele wspólnego poza faktem że sami deklarujemy cene za baner na naszej stronie.
Sam panel nie przyciąga, interfejs bardzo prosty, system nie wymagał nawet potwierdzenia mailowego.
Panel wygląda tak prosto że mam wątpliwości czy właściciele serwisu przyciągną reklamodawców, mamy do wyboru około 5 widegtów reklamowych różnych rozmiarach :
150x150
150x600
468x60
750x150
i reklama tekstowa

za kazdy widget z osobna możemy ustalić swoją indywidualną cene, możemy też wybrać ilość widgetów jakie chcemy dodać na stronie.
Zarejestrowałem się dla testu, jednak reklam nie osadziłem gdyż jestem pewny że reklamodawców brak, a nie chcę być kolejny testerem Smile

Czas pokaże czy serwis będzie wypłacalny i jak potoczą się jego losy

RE: Adlead.pl - Opinia - Nowy serwis alternatywa dla adtaily.pl - Mickel96 - 01-09-2012 10:37

(01-09-2012 08:04)eustachy19 napisał(a):  www.adlead.pl coś jak adtaily ale wyplata już od 30 zł.Prowizja 25%.

Po twoim opisie wnoszę że jest to wspaniały serwis. No przynajmniej kolega mając jeden post nie wrzucił reflinka . . .

RE: Adlead.pl - Opinia - Nowy serwis alternatywa dla adtaily.pl - Admin - 01-09-2012 10:40

@up

z prostej przyczyny - brak systemu reflinków

@temat
Taka dygresja - adlead.pl wykupiło u Nas reklame w adtailyTongue