Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Działający bot youtube - istnieje? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451)
+--- Dział: YouTube (/Forum-YouTube-454)
+--- Wątek: Działający bot youtube - istnieje? (/Temat-Dzialajacy-bot-youtube-istnieje-58190)

Działający bot youtube - istnieje? - Matez - 30-08-2012 18:07

Witam. Czy istnieje na chwilę obecną działający bot do youtuba lajkujący film i dodający komentarze? Testowałem wszystkie darmowe boty jakie znalazłem, oraz kilka cracków tych płatnych. Żaden nie działał. Jeśli znacie takiego bota proszę podsyłać również linki/nazwy. Dzięki z góry. Wink

RE: Działający bot youtube - istnieje? - bytomiok - 31-08-2012 09:07

Botem nie ma co działać na YT. Lepiej skupić się na programach typu vagex.

RE: Działający bot youtube - istnieje? - Matez - 31-08-2012 09:13

Ale z tego co mi wiadomo to ten program nabija tylko wyświetlenia. A mi głównie chodzi o łapki i komentarze. Jak te dwie rzeczy będą to wyświetlenia same wejdą. Wink

Jednak jest tam opcja do lajkowania też. Kiedyś z tego korzystałem z nadzieją wypłacenia kasy więc trochę punktów już tam mam. Przydzieliłem wszystko do jednego filmu i teraz czekam na efekty. Dzięki za pomoc.

Jakby ktoś znał jednak jakiegoś bota to chętnie przyjmę bo w tym Vagexie coś mi się zdaje dużo nie nabiję. :/

RE: Działający bot youtube - istnieje? - WojaKk - 31-08-2012 10:04

Polecam http://www.enhanceviews.net/rpage.php?spec=135934
Możesz tam szybko zarobić punkty. Masz kilka możliwości ich zdobycia Wink

RE: Działający bot youtube - istnieje? - Matez - 31-08-2012 10:49

Również przetestuję i dam znać jak działa. Wielkie dzięki, leci reput.

@edit
Ten Vagex to jest rewelacja! Ogląda sobie filmy w trayu w niczym mi nie przeszkadzając, a w 24h nabił mi 55 lików i 1400 wyświetleń.
enchanceviews też nie radzi sobie najgorzej. Trochę wolniejszy od Vagexa, ale działa.

RE: Działający bot youtube - istnieje? - kefiro - 05-09-2012 10:50

...