Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[sprzedam] reklame na fanpage facebook - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: [sprzedam] reklame na fanpage facebook (/Temat-sprzedam-reklame-na-fanpage-facebook-58115)

[sprzedam] reklame na fanpage facebook - zumer - 29-08-2012 12:55

1.Nazwa przedmiotu:reklama na fanpage facebook
2.Opis przedmiotu: Mam fanpgae pierwsze 10 000 tysięcy osób zgarnia buty fejsa i bardzo dużo osób lajkuje fanpage dodane w opisie. około 500-1000 lajków dziennie wpada na 1 fanpage więc oferta jest niesamowita! Są to osby realne które same lajkują i udostępniają... Jak ktoś chce moge dorzucić statystyki . fanpgae ma 3100> lajków i na 2 fanpage jest ponad 3650 lajków! Ale wzrost teraz jest największy
3.Źródło pozyskania: facebook
4.Zdjęcia: PW
5.Kontakt: gg:4572619 lub PW
6.Cena: 20 zł
7.Sposób zapłaty za przedmiot: paypal, przelew bankowy

Statystyki fanpage!
[Obrazek: najnowszes.png]

RE: [sprzedam] reklame na fanpage facebook - marikak770 - 01-12-2012 00:50

Trochę wyimaginowana cena. Ja taką proponowałam za 85 tysięcy fanów Smile i pełną aktywność użytkowników Smile

RE: [sprzedam] reklame na fanpage facebook - Leśniczy - 01-12-2012 13:37

Reklama z 3500 fanów jest warta max 2zł a nie 20...

RE: [sprzedam] reklame na fanpage facebook - DaKe - 01-12-2012 13:53

Kupię reklamę na facebooku, ale na fanpagu która polubiało z 15-20 tyś osób..

[sprzedam] reklame na fanpage facebook - surfer0700 - 26-06-2013 18:06

Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.