Szukam osoby z którą mógłbym wymienić się pieniędzmi - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Szukam osoby z którą mógłbym wymienić się pieniędzmi (/Temat-Szukam-osoby-z-ktora-moglbym-wymienic-sie-pieniedzmi-58114) |
Szukam osoby z którą mógłbym wymienić się pieniędzmi - Masterek - 29-08-2012 12:24 Mam pieniądze na payzie ale mam nie zweryfikowane konto i czekałem tydzień i mi ich nie wypłacili . Szukam osoby która potrzebuje pieniędzy na payzie a ma konto bankowe i mogła by się wymienić ( np. 100zł za 100zł) Stan payza : 185.99 PLN (Primary) $13.29 USD Jeśli ktoś będzie chętny proszę pisać na pw RE: Szukam osoby z którą mógłbym wymienić się pieniędzmi - Kabajana - 29-08-2012 14:15 Pisz do Nitrama z forum :> RE: Szukam osoby z którą mógłbym wymienić się pieniędzmi - Admin - 29-08-2012 14:24 dział wymiana walut -> nitram Szukam osoby z którą mógłbym wymienić się pieniędzmi - Admin - 29-08-2012 14:24 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |