ROollygames.com => trwają konkursy z cennymi nagrodami ! DOLACZ ;)! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: ROollygames.com => trwają konkursy z cennymi nagrodami ! DOLACZ ;)! (/Temat-ROollygames-com-trwaja-konkursy-z-cennymi-nagrodami-DOLACZ-58081) Strony: 1 2 |
ROollygames.com => trwają konkursy z cennymi nagrodami ! DOLACZ ;)! - rkac1997 - 28-08-2012 18:47 Witamy Cię w serwisie Rollygames.com!!! Waluta obowiązujące w serwisie, za uzbierane dukaty możesz kupować nagrody w sklepie. Za pierwsze logowanie w danym dniu otrzymasz premię dukatową - jej wysokość jest zależna od rangi jaką posiadasz. W serwisie są 4 rangi. Im wyższa ranga tym więcej profitów. BRONZE - otrzymuje ją użytkownik nowo zarejestrowany. SILVER - otrzymuje ją użytkownik, który użyje ze schowka łącznie 150 kodów rollypass. GOLD - otrzymuje ją użytkownik, który użyje ze schowka łącznie 450 kodów rollypass. GOLD PREMIUM - otrzymuje ją użytkownik, który użyje ze schowka 75 kodów rollypass w danym miesiącu. Ranga jest ważna do końca miesiąca w którym została zdobyta, aby ją odnowić należy w kolejnym miesiącu użyć 75 kodów rollypass. Warunkiem wejścia na najwyższą rangę jest posiadanie rangi GOLD. BRONZE - Za pierwsze logowanie w dzień 5 dukatów , 50 dukatów za użycie każdego kodu ze schowka , limit na zakupy w sklepie dukatowym na dzień - 1 SILVER - Za pierwsze logowanie w dzień 10 dukatów , 60 dukatów za użycie każdego kodu ze schowka , limit na zakupy w ciągu dnia - 2 GOLD - Za pierwsze logowanie 15 dukatów i 1 rollback , 5% rabat w sklepie dukatowym , 75 dukatów za każdy użyty kod o schowka , limit na zakupy - 3 na dzień GOLD PREMIUM - Za pierwsze logowanie 25 dukatów i 2 rollback , RABAT na zakupy w sklepiku dukatowym - 10% , 100 dukatów za każdy aktywowany kod ze schowka , limit na zakupy w sklepiku - 5 na dzień Rollypass to specjalny kod dzięki któremu zyskasz dodatkowe dukaty na konto a także szereg profitów: * - ilość dukatów zależna od rangi, dodawana po użyciu kodu ze schowka ** - punkt jest dodawany do aktualnie trwającego konkursu/konkursów - szczegóły w opisie danego konkursu Kod kupisz w dziale KUP ROLLYPASS, możesz również wygrać go w licznych konkursach a także zakupić na stronach z grami partnerów Rollygames Kod jest ważny bezterminowo Jeśli zamierzasz kupić więcej kodów warto skorzystać ze zniżki i zakupić kod Rollypass+: * - ilość dukatów zależna od rangi, dodawana po użyciu kodu ze schowka ** - punkt jest dodawany do aktualnie trwającego konkursu/konkursów - szczegóły w opisie danego konkursu Kod kupisz w dziale KUP ROLLYPASS Kod jest ważny bezterminowo Rollback to program lojalnościowy - otrzymujesz punkty za logowanie (dotyczy rang GOLD i GOLD PREMIUM) a także za aktywacje kodów Rollypass kupionych na naszej stronie lub w pozostałych kanałach sprzedaży (sms, allegro, giełdy kodów). Więcej informacji w dziale ROLLBACK w menu Schowek to miejsce gdzie trafiają Twoje kody Rollypass Schowek kodów zwykłych - trafiają tu kody znakowe aktywowane w dziale AKTYWUJ KOD Schowek kodów automatycznych - trafiają tu kody kupione w sklepie dukatowym Dzięki kumulowaniu kodów w schowku możesz w odpowiednim momencie je aktywować (np. gdy trwa jakiś konkurs).Kody w schowku nie mają terminu ważności, możesz je wykorzystać w każdym momencie Zdobyte dukaty możesz wymienić na kody do innych stron, doładowania prepaid, karty podarunkowe i nagrody rzeczowe. Cena w dukatach zawiera koszty wysyłki, nie musisz nic dopłacać!!! Nagrodę wyślemy maksymalnie w ciągu 21 dni roboczych na Twój adres jaki podałeś podczas rejestracji (adres możesz też wpisać później) Za aktywację kodów zakupionych na Rollygames będziesz otrzymywał pieczątki do collectora. Każdego miesiąca masz do wypełnienia 10 kart collectora - im wyższa karta tym większa ilość pieczątek do odciśnięcia ale też lepsza nagroda. Za każdą wypełnioną kartę otrzymasz nagrodę! W serwisie jest organizowanych wiele konkursów z atrakcyjnymi nagrodami - niemal codziennie masz szansę na dodatkowe nagrody. Konkursy są różne: Konkursy na aktywację kodów do schowka Konkursy automatyczne Rollypass za zakup kodów w sklepie dukatowym Konkursy miesiąca Konkursy cykliczne: 20 zadań Rolliego, konkurs bez końca Bitwy i pojedynki W konkursach do wygrania wiele atrakcyjnych nagród oraz kodów Rollypass!!! QUESTY to zadania specjalne za które możesz otrzymać ekstra premie: kody, dukaty, punkty Rollback a nawet nagrody rzeczowe. Questów szukaj w menu Regulamin to spis zasad uczestnictwa obowiązujący na RollyGames.com - dotyczy wszystkich bez wyjątku. Spisane są tam prawa i obowiązki zarówno właściciela serwisu jak i użytkownika. Obie strony zobowiązane są przestrzegać regulamin ABY DOŁĄCZYĆ KLIKNIJ W REFLINK PONIŻEJ (doceń moją prace): http://www.rollygames.com/index.php?ref=rkac1997 Albo czysty: http://www.rollygames.com/ RE: Rollygames.com => darmowe nagrody i doładowania !!! WIELE ATRAKCJI WEEKENDOWYCH! - tomazzi - 28-08-2012 19:03 jak w każdym tego typu serwisie czy to polskim czy francuskim trzeba aktywować kody by wyjść na swoje bez kodów to utopia by coś osiągnąć, ale aktywacja kodów strategiczna, udział w konkursach i ich wygrywanie daje swoje efekty wszystko z głową i się jest na plus masz jakieś zdjęcia swoich nagród ? RE: Rollygames.com => darmowe nagrody i doładowania !!! WIELE ATRAKCJI WEEKENDOWYCH! - rkac1997 - 28-08-2012 19:08 Wstawie do galeri Mam tego sporo ale większość zjadłem ( słodycze ) i na allegro wyprzedałem Ale coś zostało jeszcze Mam wystawione na allegro kilka rzeczy z rollygames właśnie! Link do ofert jest na zarabiam.com ! Ten z tytłem wszystko od 1zł ! RE: Rollygames.com => darmowe nagrody i doładowania !!! WIELE ATRAKCJI WEEKENDOWYCH! - WojaKk - 28-08-2012 20:43 Mam tu konto, jeszcze jakiś czas temu można było zdobywać punkty za pomocą zdrapek. Raz wygrałem tam wiatraczek usb do laptopa w konkursie sms Mam chyba z 11000 punktów o ile się nie mylę RE: Rollygames.com => darmowe nagrody i doładowania !!! WIELE ATRAKCJI WEEKENDOWYCH! - rkac1997 - 28-08-2012 21:21 Zapraszam do skorzystania ! WojaKk ja tam troszke więcej nazdobywałem ! W wolnej chwili zrobie galerie RE: Rollygames.com => darmowe nagrody i doładowania !!! WIELE ATRAKCJI WEEKENDOWYCH! - tomazzi - 28-08-2012 21:40 hmmm nie wiem czy dobrze was zrozumiałem, jeśli źle to poprawcie czyli w tym serwisie nie ma zdrapek tak ? jeśli nie ma to w jaki sposób konkretnie możemy uzbierać dukaty ? RE: Rollygames.com => darmowe nagrody i doładowania !!! WIELE ATRAKCJI WEEKENDOWYCH! - rkac1997 - 28-08-2012 21:50 Sam collector i LICZNE konkrsy ze swietnymi nagrodami ;0 Wyszedłem ok. 2.5 raza na + na tym! Dukaty zdobywamy za aktywacje kodów odrazu i dodatkowo pkt. do konkurów i pkt. do collectora i do konkursu miesiąca! Właściwie tam cały czas się coś dzieje ! Zapraszam ! Zresztą w opisie napisane ile pkt za kodzik ! W rangach opisane RE: Rollygames.com => darmowe nagrody i doładowania !!! WIELE ATRAKCJI WEEKENDOWYCH! - WojaKk - 28-08-2012 21:50 Kupując kody, ale żeby się to opłaciło należy kupić tyle aby wygrać w konkursach i wtedy mamy nagrody + dukaty na rzeczy w sklepiku RE: Rollygames.com => darmowe nagrody i doładowania !!! WIELE ATRAKCJI WEEKENDOWYCH! - tomazzi - 28-08-2012 21:54 e to do d**y jak nie ma zdrapek nie ma to jak urok serwisów ze zdrapkami jakie do dzisiaj mamy ze "staroci" francuskich np find-jeux, yacado czy toilokdo są jeszcze inne ale niestety polacy dali się poznać od tej drugiej "dobrej strony" i serwisy pozamykały swoje drzwi dla polaków RE: Rollygames.com => darmowe nagrody i doładowania !!! WIELE ATRAKCJI WEEKENDOWYCH! - WojaKk - 28-08-2012 22:02 Czasem można wygrać prawie nic nie wkładając od siebie. Gdy był konkurs sms to "pożyczyłem" od kolegi 2 smsy za 7.38 zł + wysłałem 2 za 1,23 zł i wygrałem Trzeba mieć szczęście lub dobre wyczucie |