Zarabianie Na Sieciach Afiliacyjnych - Kolejny Poradnik Mojego Autorstwa - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zarabianie Na Sieciach Afiliacyjnych - Kolejny Poradnik Mojego Autorstwa (/Temat-Zarabianie-Na-Sieciach-Afiliacyjnych-Kolejny-Poradnik-Mojego-Autorstwa-58062) Strony: 1 2 |
Zarabianie Na Sieciach Afiliacyjnych - Kolejny Poradnik Mojego Autorstwa - NowyKoles - 28-08-2012 13:30 1. Nazwa poradnika : Zarabianie Na Sieciach Afiliacyjnych BETA 2. Przeznaczenie : Poradnik przeznaczony dla osób które chcą zarobić pieniądze na sieciach afiliacyjnych. 3. Cena : 5$ dla pierwszych dwóch osób. Pózniej cena to 7$ 4. Opis : Chcesz zarabiać na sieciach afiliacyjnych a nie masz pomysłu jak to osiągnąć? Dzięki mojemu poradnikowi poradzisz sobie w 100% .Dużo ludzi zarabia na sieciach afiliacyjnych ponieważ ma swoją stronę i może sobie na to pozwolić. Większość ludzi jednak kombinuje jak może aby coś na tym zarobić i nie dostać bana. Moja metoda była testowana przeze mnie i jeszcze przez kilka osób. Nigdy się nie zdarzyło aby któś dostał bana lub żeby ktoś nie dostał wypłaty. Poradnik jest w wersji BETA , jest to beta lecz mimo to już dzięki niej możesz zacząć w pełni zarabiać. Wersja pełna będzie zawierać tylko więcej screenów aby nawet mało doświadczona osoba sobie poradziła. 5. Sposób płatności i wysyłki : Płatność poprzez Payza Zapraszam do kupna. Pragnę jeszcze wspomnieć, że osoby które kupiły mój poradnik Sponsokdo za 10$ dostają poradnik o Sieciach Afiliacyjnych za darmo więc warto zastanowić się nad całością za 10$ RE: Zarabianie Na Sieciach Afiliacyjnych - Kolejny Poradnik Mojego Autorstwa - Nokia - 28-08-2012 16:18 recenzja ? RE: Zarabianie Na Sieciach Afiliacyjnych - Kolejny Poradnik Mojego Autorstwa - NowyKoles - 28-08-2012 19:28 Nie ma kto tego dokonać RE: Zarabianie Na Sieciach Afiliacyjnych - Kolejny Poradnik Mojego Autorstwa - viper_vaga - 28-08-2012 19:37 (28-08-2012 19:28)NowyKoles napisał(a): Nie ma kto tego dokonaćJa mogę przy okazji. Ale skoro widze, że BETA kosztuje 5$ to FINAL będzie kosztowała 30$ ? RE: Zarabianie Na Sieciach Afiliacyjnych - Kolejny Poradnik Mojego Autorstwa - Coristo - 28-08-2012 19:39 Daj do recenzji na pw. Chyba, że już się ktoś tym zajmuje. RE: Zarabianie Na Sieciach Afiliacyjnych - Kolejny Poradnik Mojego Autorstwa - Nokia - 28-08-2012 19:39 viper_vaga nie ośmieszaj się NowyKoles poproś jakiegoś Tutor'a RE: Zarabianie Na Sieciach Afiliacyjnych - Kolejny Poradnik Mojego Autorstwa - NowyKoles - 28-08-2012 19:40 Cena nie ulegnie zmianie dwie pierwsze osoby za 5$ reszta za 7$ , Daję do tutora RE: Zarabianie Na Sieciach Afiliacyjnych - Kolejny Poradnik Mojego Autorstwa - Nokia - 28-08-2012 20:04 Coristo czekam na twoją recenzję i jestem zainteresowany zakupem RE: Zarabianie Na Sieciach Afiliacyjnych - Kolejny Poradnik Mojego Autorstwa - Coristo - 28-08-2012 20:41 Ok. Poradnik obszerny, wszystko wyjaśnione co zrobić krok po kroku. A więc tak co nam będzie potrzebne: 1. Musimy założyć własną stronę internetową/blog i pokryć jej koszty. 2. Musimy opłacić sposób który pozwoli nam na bezkarne robienie ofert aczkolwiek z umiarem. Ten koszt to ok 100zł. 3. Sposób zarabiania na sieciach afiliacyjnych - jak sama nazwa poradnika wskazuje, nasza strona będzie musiała być przyjęta przez kilka z nich. Najlepiej nie mniej niż 5-6. Co więcej jest w poradniku ? Odpowiedni dobór ofert, dodanie ich tam gdzie być powinny, kilka niezbędnych tricków, dokładny opis tego, co związane jest z tym największym kosztem jaki musimy ponieść. Koszt nie jest wielki, jeżeli ktoś się zdecyduje i weźmie do roboty to wszystko zwróci się w przeciągu kilku dni. Jeżeli mamy już bloga/stronę to koszty będą mniejsze i praktycznie nic nam nie pozostanie jak trzaskanie kasy. To chyba tyle. jakieś pytania ? Piszcie pod tematem/PW. RE: Zarabianie Na Sieciach Afiliacyjnych - Kolejny Poradnik Mojego Autorstwa - NowyKoles - 28-08-2012 20:45 Dzięki za recenzje |