Zarabianie w np. sponsokdo poprzez inne IP - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Zarabianie w np. sponsokdo poprzez inne IP (/Temat-Zarabianie-w-np-sponsokdo-poprzez-inne-IP-58051) |
Zarabianie w np. sponsokdo poprzez inne IP - WazzaP - 28-08-2012 09:24 Cześć Jak pewnie każdy wie, oferty z np. Francji, USA są w większości darmowe, tak więc chciałbym się dowiedzieć jak zmienić IP na takie z USA. Słyszałem o proxy, ale ponoć one są szybko wykrywane? To prawda? Macie jakieś inne sposoby? Za każdą pomoc dam reputa ;-) RE: Zarabianie w np. sponsokdo poprzez inne IP - yazir - 28-08-2012 09:34 VPN przykładowo hotspotshield.com na 7 dni za free można wziąć RE: Zarabianie w np. sponsokdo poprzez inne IP - WazzaP - 28-08-2012 09:43 Na czym to polega? Może ktoś ma jakiś poradniczek? ;-) RE: Zarabianie w np. sponsokdo poprzez inne IP - zbieramnas2 - 28-08-2012 09:54 podpinam się pod pytanko Wazzy RE: Zarabianie w np. sponsokdo poprzez inne IP - donmateo16 - 28-08-2012 10:00 Prawdopodobnie vpn darmowe są poblokowane lub mają zuzyte ip, no ale nie wiem może są i działające. Kiedyś korzystałem z Cyber ghost'a na tej stronce i wtedy wszysytko działało. Musicie po prostu sprawdzić. (28-08-2012 09:43)WazzaP napisał(a): Na czym to polega? Może ktoś ma jakiś poradniczek? ;-) Pobierasz jakiś program vpn, instalujesz i jak się uruchomi to masz tam do wyboru kraje. Wybierasz na jaki kraj i ip ma zmienić Twój adres i po chwili już masz nowe ip. Wchpdzisz potem na strone czyli sponsokdo, logujesz się i robisz ankiety. RE: Zarabianie w np. sponsokdo poprzez inne IP - MrSkacowany - 28-08-2012 10:19 Ja ostatnio zakupilem vpn na 1 miesiac. O co chodzi z tym sponskdo? RE: Zarabianie w np. sponsokdo poprzez inne IP - WazzaP - 28-08-2012 11:37 (28-08-2012 09:34)yazir napisał(a): VPN przykładowo hotspotshield.com na 7 dni za free można wziąć Ściągnąłem program, no i teraz na komputerze nie da się połączyć z internetem w żaden sposób.. Jest jakiś problem z odnowieniem IP, lecz na laptopie wszystko działa bardzo dobrze.. Co może być problemem? Wie ktoś może jak to naprawić?;/ @edit Dodam, że przy przywracaniu ustawień fabrycznych, był bodajże jakiś problem z serwerem DHCB. RE: Zarabianie w np. sponsokdo poprzez inne IP - yazir - 28-08-2012 11:57 DHCP raczej w cmd wklep ipconfig /renew RE: Zarabianie w np. sponsokdo poprzez inne IP - WazzaP - 28-08-2012 12:58 No wpisałem to w cmd.exe, ale nic to nie dało...;/ "Konfiguracja IP systemu Windows Wystąpił błąd podczas odnawiania interfejsu Połączenie lokalne: nie można skontaktować się z serwerem DHCP. Upłynął limit czasu żądania." RE: Zarabianie w np. sponsokdo poprzez inne IP - yazir - 28-08-2012 13:16 ipconfig /release Pokaż ipconfig /all i daj screena tu albo na PW |