Chciałbym zacząć zarabiać w internecie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Chciałbym zacząć zarabiać w internecie (/Temat-Chcialbym-zaczac-zarabiac-w-internecie-58034) |
Chciałbym zacząć zarabiać w internecie - DiRT - 27-08-2012 20:23 Witam. Przeczytałem sporo formacji na temat zarabiania przez internet ale nie mogę się zdecydować chciałbym uzbierać troszkę pieniędzy na nowy komputer oraz na nowy procesor do mojego komputera. Jednakże jak widzę w niektórych tematach że zarobek 2$ dziennie to musiałbym zbierać do śmierci Ostatnio myślałem nad robieniem filmików na Youtube ale niestety mój komputer nie pozwala mi na swobodne nagrywanie Gier oraz granie w tym samym czasie więc to się mija z celem. Myślałem także nad robieniem mojego Bloga ale z tym też jest trochę kłopotów z tego względu że trzeba trochę zainwestować w reklamę bloga aby były osoby czytające dzięki którym będę miał pieniądze. Więc w sumie nie wiem jakiej stronie zaufać i z której strony będę miał zysk nie najgorszy. Jeżeli potrafił by mi ktoś pomóc to proszę o cenne rady oraz o strony na których się opłaca. Od razu powiem że nie za bardzo interesuje mnie klikanie reklam bądź wypełnianie ankiet chyba że będzie jakaś dobra stawka chociaż wątpię, oczywiście pewnie pomyślicie że jestem jakimś debilem co myśli że w pierwszy miesiąc chce zarabiać 1000-2000 zł więc odpowiem że tak nie myślę. RE: Chciałbym zacząć zarabiać w internecie - Devil877 - 27-08-2012 20:48 Witaj , napisałem Ci PW , mam nadzieję że skorzystasz Chciałbym zacząć zarabiać w internecie - Killer - 27-08-2012 20:56 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |