![]() |
Komentarze z Allegro - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Komentarze z Allegro (/Temat-Komentarze-z-Allegro-57875) |
Komentarze z Allegro - AveSatan - 24-08-2012 12:12 Temat poświęcony śmiesznym komentarzom z allegro ![]() Parę komentarzy znalezionych w necie : Cytat:Fajna broń, na podwórku nikogo praktycznie z moich kumpli nie ma, bo się boją. Daję mocne 5. Cytat:"wszystko było ok więc chciałem wysłać sprzęt do X, ale pudło sp********* mi się po schodach" Cytat:" Wygrałem aukcje, Ale sprzedawca nie wysłał mi towaru bo nie miał kartonu" Cytat:Wystawiam negatywa bo pozytywów nikt nie czyta RE: Komentarze z Allegro - Magnus - 24-08-2012 12:17 zmien kolory wszystkie na czarne bo slabo sie czyta ... czerwony sam edytowalem RE: Komentarze z Allegro - kondziotrol - 02-09-2012 13:01 Okulary przyszły potłuczone, nie nadają się do niczego. Poza tym wszystko ok. POLECAM |