Kupię uszkodzone karty graficzne - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Kupię uszkodzone karty graficzne (/Temat-Kupie-uszkodzone-karty-graficzne-57855) |
Kupię uszkodzone karty graficzne - Spyrek - 23-08-2012 20:10 Witam. Jestem zainteresowany kupnem uszkodzonych kart graficznych. Interesują mnie tylko karty na PCI-E. Proszę o kontakt z opisem problemu i ceną. Kontakt: PW GG: 8592073 E-mail: spyrek10[@]gmail.com RE: Kupię uszkodzone karty graficzne - Hulk - 24-08-2012 16:07 mam kartę graficzną jest sprawna tylko używana ATI RADEON cena 40 zl + wysylka co ty na to? Kupię uszkodzone karty graficzne - Coristo - 26-06-2013 18:26 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |