![]() |
[Zamknięty]Ulubione filmiki w Play - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +------ Dział: Sondy/Ankiety (/Forum-Sondy-Ankiety-17) +------ Wątek: [Zamknięty]Ulubione filmiki w Play (/Temat-Zamkniety-Ulubione-filmiki-w-Play-5784) Strony: 1 2 |
[Zamknięty]Ulubione filmiki w Play - Hyubios - 22-04-2010 22:46 Pomyślałem sobie, że może niektórzy, albo część z Was od czasu do czasu nawet z nudów poogląda jakiś filmik w play. Może niektórzy oglądają wszystkie, tego nie wiem... Jakie wg. was filmiki są najlepsze/najśmieszniejsze/najciekawsze ? Kod: Najlepsze: Dla mnie jest to Najlepsze: Dailies - szybkie PTZ i czasami ciekawe informacje Najśmieszniejsze: Niektóre dailies - Dave i Anthony mają humorek ^^ Najciekawsze: Prom Queen - najbardziej ostatnie 10 odcinków - kto pooglądał ten wie Dodaję ankietę o najlepszych dla Was filmikach. Zachęcam do głosowania ! RE: Ulubione filmiki w Play - Bot222 - 23-04-2010 00:13 Najlepsze:Prom Queen - to samo co Najciekawsze Najśmieszniejsze: Dailes - śmieszne bardzo niektóre Najciekawsze: Prom Queen - łoo oglądam to zawsze ciekawe wtajemniczone fajne !. RE: Ulubione filmiki w Play - Adik1818 - 23-04-2010 07:49 najlepsze: trailery nowych filmów najśmieszniejsze: niektóre bunnies były całkiem przyzwoite(borat) najciekawsze: nie mam typu ![]() RE: Ulubione filmiki w Play - matt88 - 23-04-2010 09:17 Nie oglądam filmików w Play ;p Jedynie wlączam ;p RE: Ulubione filmiki w Play - Paviano - 23-04-2010 13:43 Prom Queen i Dailies ![]() RE: Ulubione filmiki w Play - haggard - 23-04-2010 14:00 Przeróbki z jakimiś nutami ![]() RE: Ulubione filmiki w Play - Bolt - 23-04-2010 14:27 Najlepsze: Dailies - bo krótkie Najśmieszniejsze: Nite Fite, których nie ma w ankiecie :/ Najciekawsze: Prom Queen oczywiście Ale najlepiej mi się ogląda dailies RE: Ulubione filmiki w Play - Gumowy - 23-04-2010 14:48 Najlepsze: Dailies ![]() ![]() ![]() Najśmieszniejsze: Bunies Najciekawsze: Nie wiem, bo nie oglądam ich, tylko włączam ![]() RE: Ulubione filmiki w Play - SupeRLokeR - 23-04-2010 14:52 Angel in the Kitchen ![]() RE: Ulubione filmiki w Play - Tech - 23-04-2010 15:19 Najlepsze: tak jak inni - dailies, dobre bo krótkie ![]() Najśmieszniejsze: Nite Fite Najciekawsze: Prom Queen - ogólnie serial głupi straszliwie, ale końcówka nawet fajna była xd |