![]() |
Bid2Gifts - Nowy sposób na zarabianie i zdobywanie cennych nagród :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Bid2Gifts - Nowy sposób na zarabianie i zdobywanie cennych nagród :) (/Temat-Bid2Gifts-Nowy-sposob-na-zarabianie-i-zdobywanie-cennych-nagrod-57809) |
Bid2Gifts - Nowy sposób na zarabianie i zdobywanie cennych nagród :) - kpk25 - 22-08-2012 23:11 Witam! ![]() Pragnę przedstawić wam nową stronkę, którą ostatnio znalazłem. A konkretnie bid2gifts.com. Jest to całkowicie nowa metoda zdobywania pieniędzy, lub cennych nagród. No więc polega to na tym, że rejestrujemy się a następnie po zalogowaniu wykonujemy różne oferty (głównie są to oferty wymagające podania numeru komórki i potwierdzenia pinu który przyjdzie po chwili sms'em, pobrania jakiejś aplikacji i zainstalowania, zagrania w jakąś grę online, bądź poprostu wypełnienia krótkiej darmowej ankiety). ![]() Do wygrania są różne nagrody (kasa w $$ na alertpay'a, ipody, gry komputerowe, vouchery amazon.com itd...) ![]() Oczywiście kwoty które podajemy podczas licytacji są tylko po to aby wyłonić zwycięzcę! Nie musimy potem nic płacić! Te licytacje są całkowicie darmowe. ![]() Dodatkowo za każdą ofertę wykonaną przez naszego poleconego dostajemy 2 darmowe bidy ![]() Jak dla mnie jest to całkiem fajny i innowatorski sposób zarabiania i zdobywania cennych nagród. ![]() Firma wystartowała w tym miesiącu. Z tego co się dowiedziałem admin ma zamiar wprowadzić aukcje gdzię będzie można wygrać kase także na paypal'a (to dla tych co nie mają Alertpay'a) i wiele więcej różnych nagród rzeczowych (jak laptopy itp)... ![]() Jeśli ktoś byłby zainteresowany to tutaj można się zapisać podemną: ![]() Link: http://www.bid2gifts.com/ Dodam, że ofert dla polski jest naprawdę sporo, ponieważ są 2 linki z których możemy wykonywać oferty. ![]() ![]() Zapraszam do zapisów ![]() Dowód wypłaty (z dnia 23 sierpnia): ![]() Wypłata doszła w kilka godzin od zakończenia aukcji, którą wygrałem. ![]() RE: Bid2Gifts - Nowy sposób na zarabianie i zdobywanie cennych nagród :) - sebkas666 - 23-08-2012 07:37 Zobaczymy ![]() RE: Bid2Gifts - Nowy sposób na zarabianie i zdobywanie cennych nagród :) - fryzjer - 23-08-2012 09:09 wypłacalni ? Nie dałeś żadnego dowodu RE: Bid2Gifts - Nowy sposób na zarabianie i zdobywanie cennych nagród :) - tomazzi - 23-08-2012 09:33 (23-08-2012 07:43)haggard napisał(a): Brak czystego linka. nie dość, że brak czystego linku to brak postów na reflink, czysty link jest jedynym jaki może zamieścić RE: Bid2Gifts - Nowy sposób na zarabianie i zdobywanie cennych nagród :) - kpk25 - 23-08-2012 11:09 Sorka ![]() ![]() Firma dopiero co powstała kilka dni temu. Ja się dopiero wczoraj zarejestrowałem ale jak tylko wygram jakąś aukcję i dostanę kasę to wrzucę odrazu dowód ![]() RE: Bid2Gifts - Nowy sposób na zarabianie i zdobywanie cennych nagród :) - Kurus - 23-08-2012 11:51 Startery chyba się mogą przydać.... ![]() RE: Bid2Gifts - Nowy sposób na zarabianie i zdobywanie cennych nagród :) - kpk25 - 23-08-2012 12:12 Jasne że tak ![]() ![]() RE: Bid2Gifts - Nowy sposób na zarabianie i zdobywanie cennych nagród :) - Qwik - 23-08-2012 13:05 To coś w rodzaju ppadownload i mega earn? RE: Bid2Gifts - Nowy sposób na zarabianie i zdobywanie cennych nagród :) - haggard - 23-08-2012 13:06 kpk25 o jaką firmę Ci chodzi? za bardzo się nie przyglądałem serwisowi, ale tam gdzieś był jedynie namiar email prywatny na jakiegoś typa. RE: Bid2Gifts - Nowy sposób na zarabianie i zdobywanie cennych nagród :) - startchips - 23-08-2012 14:27 Użyłem stary starter i zarobiłem 15 bindów czy czegoś tam, jak wezmę nowy to okaże się czy wypłacą, bo niby od 20 2$ na Payza jest. |