![]() |
[Rozwiązane]Wii Sports z konsolą i grami - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Wii Sports z konsolą i grami (/Temat-Rozwiazane-Wii-Sports-z-konsola-i-grami-5780) |
[Rozwiązane]Wii Sports z konsolą i grami - Artur1995Zdw - 22-04-2010 22:00 Witam! Na restock'u w lutym wygrałem iPod'a Shuffle i przy odbiorze nie zapłaciłem nic. Teraz chciałbym zamówić Wii. W związku z tym mam parę pytań. 1. Ile cła mogę zapłacić (widziałem tu kiedyś temat z cenami, ale nie mogę znaleźć)? 2. Czy ta konsola (Wii sports with console - include games) ma jakąś blokadę regionalną? 3. Czy ta konsola kupiona w Ameryce schodzi na allegro, czy są jakieś problemy? ;D Będę wdzięczny za pomoc ;] RE: Wii Sports z konsolą i grami - rj7rad - 22-04-2010 22:06 Tutaj kolega DonHoracy opisał co należy ewentualnie dokupić do konsoli, o którą pytasz. Tu masz poradnik odnoście wszystkich konsol z Lockerz. Vatu zapłacisz jakieś 150 - 170 PLN .. RE: Wii Sports z konsolą i grami - Artur1995Zdw - 22-04-2010 22:17 Dzięki. Reput już leci ![]() A macie może jakieś inne propozycje? Bo chciałem zamówić iPod'a Touch'a za 1300 PTZ ale po obliczeniu wszystkiego braknie mi 100-120 PTZ :/ Może zamiast tej konsoli Wii kupić coś innego? Nie chodzi mi tu o jakąś rzecz dla mnie. Chcę ją po prostu wygrać, sprzedać, dołożyć kasę i kupić sobie coś innego ;] Albo jakiś sposobik na dorobienie tych 100 punktów? ;] RE: Wii Sports z konsolą i grami - Magnus - 22-04-2010 22:20 Jak masz Z-list to musisz modlić się aby dodali filmiki to może Ci się uda nazbierać tez 100 PTZ ![]() RE: Wii Sports z konsolą i grami - DraQo^^ - 22-04-2010 22:34 Sprobj okularki lub zegarek gshocka RE: Wii Sports z konsolą i grami - rj7rad - 22-04-2010 22:54 Mnie też podobają się te zegarki.. A jak chcesz kase to może po prostu weź 25$ PayPal. Może nie za wiele, ale zawsze coś. I nie ma żadnego vatu itp ![]() A co do brakujących ptz to korzystaj z x2. Zapraszaj znajomych a uzbierasz tą stówe ![]() RE: Wii Sports z konsolą i grami - Marello - 23-04-2010 11:52 LOCK [Rozwiązane][Rozwiązane]Wii Sports z konsolą i grami - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |