Zarabianie Na Sponsokdo (Dokładny Opis Ofert) + Sieci Afiliacyjne Beta - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zarabianie Na Sponsokdo (Dokładny Opis Ofert) + Sieci Afiliacyjne Beta (/Temat-Zarabianie-Na-Sponsokdo-Dokladny-Opis-Ofert-Sieci-Afiliacyjne-Beta-57797) Strony: 1 2 |
Zarabianie Na Sponsokdo (Dokładny Opis Ofert) + Sieci Afiliacyjne Beta - NowyKoles - 22-08-2012 20:27 1. Nazwa poradnika : Zarabianie na Sponsokdo (dokładny opis ofert) + Sieci Afiliacyjne BETA 2. Przeznaczenie : Poradnik przeznaczony dla osób które chcą w prosty sposób zarobić przez internet bez większego wysiłku 3. Cena : 10$ 4. Opis : Poradnik w wersji BETA! Dla tych, którzy go wykupią będę oferował ciągłe aktualizacje. W poradniku zawarte są screeny do ofert. Screeny przedstawiają w pełni jak wykonać ofertę. Nie ma szans, że nie uda ci się jej wykonać. Pisanie poradnika zabiera mi strasznie dużo czasu gdyż chcę go opisać dokładnie. W pracy jestem od 9 do 18tej więc ciężko mi jest poświęcić dużo czasu dlatego też wydałem wersję BETA po to aby zobaczyć czy ludzie będą zadowoleni z mojego poradnika. Jeżeli tylko zobaczę, że ludzie chcą mojego poradnika natychmiast będę kontynuował moją pracę i poszerzę mój poradnik do maximum możliwości. Zarabiałem w sieci przez okres 2 lat więc mam trochę tajników a z racji tego, że kończę z zarabianiem przez internet wszystkie z nich będę kolejno przedstawiał w poradniku bardzo szczegółowo. Teraz proszę o recenzję wersji Beta mojego poradnika. 5. Sposób płatności i wysyłki : Płatność za poradnik poprzez Payza RE: Zarabianie Na Sponsokdo (Dokładny Opis Ofert) + Sieci Afiliacyjne Beta - tomazzi - 22-08-2012 20:28 chcesz tutaj znaleźć kupca musisz mieć recenzję tutora, bez recenzji wątpię byś znalazł tutaj na ten poradnik zainteresowanych zakupem RE: Zarabianie Na Sponsokdo (Dokładny Opis Ofert) + Sieci Afiliacyjne Beta - NowyKoles - 22-08-2012 20:47 Ok w takim razie kto jest tutorem? Chętnie dam do recenzji. RE: Zarabianie Na Sponsokdo (Dokładny Opis Ofert) + Sieci Afiliacyjne Beta - Admin - 22-08-2012 21:22 przenoszę temat. RE: Zarabianie Na Sponsokdo (Dokładny Opis Ofert) + Sieci Afiliacyjne Beta - NowyKoles - 22-08-2012 21:23 Poszło do recenzji do : Coristo Widać nie szybko na tym forum można dostać recenzję... Cóż przesyłam ci najnowszą wersję poradnika RE: Zarabianie Na Sponsokdo (Dokładny Opis Ofert) + Sieci Afiliacyjne Beta - Coristo - 26-08-2012 09:55 Szybka recenzja ? Produkt trzeba przetestować aby móc się o nim wypowiedzieć. Co do recenzji: Poradnik ma budowę screen-opis. Poradnik opisuje wykonanie ofert, ankiet. Aby wykorzystać ten sposób potrzebny jest spory wkład finansowy(około 40$). Jeżeli ktoś kręci się w klimatach wykonywania ankiet, ofert to polecam. Autorowi poradnika radzę zmniejszyć cenę poradnika . RE: Zarabianie Na Sponsokdo (Dokładny Opis Ofert) + Sieci Afiliacyjne Beta - NowyKoles - 26-08-2012 11:41 (26-08-2012 09:55)Coristo napisał(a): Szybka recenzja ? Produkt trzeba przetestować aby móc się o nim wypowiedzieć. Widać ze nie bardzo się znacie tutaj na Sponsokdo Na konkurencyjnym forum ludzie się dziwią że tak mało chcę za poradnik ale ok recenzja to recenzja RE: Zarabianie Na Sponsokdo (Dokładny Opis Ofert) + Sieci Afiliacyjne Beta - LessiPL - 26-08-2012 11:45 jak trzeba wydać ponad 120zł żeby w ogóle "spróbować" zarabiać to taki porady mogę dać każdemu za darmo - nie interesuje mnie gdzie sprzedawałeś go wcześniej, na tym forum są kumate osoby i takie sposoby większość zna. RE: Zarabianie Na Sponsokdo (Dokładny Opis Ofert) + Sieci Afiliacyjne Beta - NowyKoles - 26-08-2012 17:11 Dobra ok jeżeli trochę poruszasz sie w tym temacie to wiesz ze zwróci się po 2-3 dniach ale nic na siłę wiadomo Poszło do recenzji do innej osoby RE: Zarabianie Na Sponsokdo (Dokładny Opis Ofert) + Sieci Afiliacyjne Beta - miniek9090 - 26-08-2012 17:42 ile ty wogóle zarabiasz na tym sponsokdo?? |