Strzały po katastrofie w Smoleńsku, - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Strzały po katastrofie w Smoleńsku, (/Temat-Strzaly-po-katastrofie-w-Smolensku-5774) Strony: 1 2 |
Strzały po katastrofie w Smoleńsku, - rj7rad - 22-04-2010 21:08 Zapewne każdy z nas widział film nagrany zaraz po katastrofie prezydenckiego samolotu. Jest on w ostatnich dniach niezwykle popularny w internecie. Chciałbym się dowiedzieć, co o tej całej sytuacji myślicie. Podejrzewacie spisek, czy przeciwnie, jesteście zdania, że to po prostu fotomontaż? Jeśli ktoś nie wie o co chodzi, polecam obejrzeć: http://lublin.com.pl/artykuly/pokaz/6121/strzaly,po,katastrofie,prezydenckiego,tupolewa,%28film%29,%5Baktualizacja%5D/ Chciałbym abyście wyrazili swoją opinię na ten temat. RE: Strzały po katastrofie w Smoleńsku, - vesemir - 22-04-2010 21:35 Jeżeli chodzi o drugi filmik, to było mówione, że polski dziennikarz który przybył wcześniej poleciał z kamerą na miejsce tragedii, był chyba nawet gdzieś wywiad z nim.... Odnośnie tych strzałów, sam nie wiem co myśleć ciężko cokolwiek powiedzieć... niedawno było coś mówione, że ścięte drzewa wyglądały tak jakby samolot leciał do góry nogami i znaleźli jakiś ślad jakby zawadził skrzydłem o ziemię.... ta cała sytuacja przypomina mi 11 września.... jest zrobiony 2-u godzinny film mówiący o wielu rzeczach takich jak samolot który miał się rozbić wylądował na jakimś lotnisku itp. Wiem tylko tyle, prawdy opinii publicznej nikt nie powie. Zostanie utajona w IPNie i archiwum moskiewskim. RE: Strzały po katastrofie w Smoleńsku, - nickluk - 22-04-2010 21:37 Skoro samolot nie miał żadnej awarii, leciał cały czas prawidłowo, to jak mogło dojść do takiej tragedii? Wcześniej na tym samym lotnisku lądował samolot z dziennikarzami i wylądował szczęśliwie , nie było żadnej mgły, a pojawiła się jak leciał samolot prezydencki. Jeśli byłaby gęsta mgła, to jak świadek mógł zauważyć cokolwiek i jeszcze zrobić film telefonem komórkowym?Skoro nie było nic do ukrycia dlaczego odebrano świadkowi telefon z filmem? Dlaczego na lotnisku nie było przedstawicieli władz Rosji żeby przywitać polską delegację? Kolejna sprawa- mówi się błąd pilota, ale to byli piloci z doświadczeniem, jedni z najlepszych więc nie mogli popełnić żadnego błędu . Jeśli nawet samolot zahaczył o drzewa i urwało się skrzydło, to mógł wylądować na brzuchu i uratować ludzi, a co widzimy na zdjęciach? Połamany i zniszczony kadłub, samolot jest w częściach, sam się zapalił (?), został z niego tylko silnik. Następnie, każdy samolot jest sterowany drogą radiową z ziemi, dzięki temu wiedzą na jakiej są wysokości i ile zostało do lotniska, wystarczy tak zakłócić sygnały radiowe żeby piloci polecieli na złym kursie i złej wysokości, chociaż na zegarach w srodku bedzie wszystko ok. Wystarczy że poda się że pas jest 200 m dalej niż naprawdę, samolot zaczyna schodzić a tu drzewa i katastrofa murowana.Tym bardziej że świadkowie mówią że samolot na wysokości 40 m ścinał już 8- metrowe drzewa. Dalej, nie było kamer na lotnisku, nikt nic nie widział, a przecież każde lądowanie jest rejestrowane. Rosja wiedziała , że tym samolotem przyleci cała delegacja, mają przecież swoich szpiegów. Na miejscu była ekipa rosyjska, Polaków tam nie dopuścili, a w czarnych skrzynkach zapis rozmów jest cyfrowy, który łatwo można zmienić tak żeby wszystko pasowało. W tej sprawie jest wiele faktów przemawiających za tym, że nie był to wypadek, ale my Polacy możemy się jedynie modlić za ofiary tego morderstwa i tak nikt za to nie odpowie. Ruscy zrobili nam drugi Katyń RE: Strzały po katastrofie w Smoleńsku, - MareKSG - 23-04-2010 22:38 Przestańcie, proszę was...To są bezpodstawne oskarżenia. Jakiś za przeproszeniem pojebany polaczek chciał zrobić sensację a inni to podchwycili. Widać, że polakom brakuje wojny... RE: Strzały po katastrofie w Smoleńsku, - krystian__ - 24-04-2010 09:24 a mi isę wydaje ze te strzały były ostrzegawcze dla ludzi którzy tam zaczynali robić amatorskie nagrania....bo rosjanie słyną z tego że im wiecej zatuszowane tym lepiej RE: Strzały po katastrofie w Smoleńsku, - VonValiar - 25-04-2010 12:39 UP Nie prawda. Mam znajomego z rosji i przetłumaczył mi ich rozmowę przed strzałami Ruscy-Dawajcie Gnata(pistolet) ! Pasażer- Nie zabijajcie nas ! I dziwne że później był śmiech i aż 4-5 strzały ... RE: Strzały po katastrofie w Smoleńsku, - Marcos2233 - 25-04-2010 13:09 Prawda jest taka ze i tak sie nigdy nie dowiemy co tam tak naprawde sie stało i kto za tym stoi bądz nie stoi, choc ja sam twierdze ze ruskie tam mieszają nieżle RE: Strzały po katastrofie w Smoleńsku, - michalzabc - 25-04-2010 13:41 (22-04-2010 21:37)nickluk napisał(a): Skoro samolot nie miał żadnejByło jeszcze ku%$#wa każdy wyraz w innej linijce. RE: Strzały po katastrofie w Smoleńsku, - Sony_st - 25-04-2010 13:56 Co do strzałów, to wybuchała amunicja, przecież lecieli tym samolotem też generałowie, nikt nie strzelał RE: Strzały po katastrofie w Smoleńsku, - Burned - 25-04-2010 14:16 Ruscy mówili że oni strzelali żeby odgonic gapiów, tak się przynajmniej tłumaczyli a i tak pewnie się nie dowiemy jak było naprawdę bo zanim polscy specjaliści weszli na miejsce katastrofy było już parę godzin po wypadku i ruscy mogli tam wszystko zrobic (zabrac ciała do których strzelali lub części z ładunków wybuchowych czy coś jeśli wogule tak było). |