dollarsincome --> problem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: dollarsincome --> problem (/Temat-dollarsincome-problem-57677) |
dollarsincome --> problem - lukisop - 20-08-2012 07:47 Mam taki jeden mały problem nie wiem czy to u wszystkich ale po pierwsze wszyscy piszą że jest około 100 reklam dziennie ja wchodzę 5 raz i albo są tylko 2 reklamy albo pisze że ich nie ma wcale a po drugie gdy już jakimś cudem wybrałem tą reklamę to okazuje się że ten kod weryfikujący czy nie jesteś botem zawsze pokazuje " wrong code " i może jest ktoś kto zna rozwiązanie tego problemu ?? RE: dollarsincome --> problem - Admin - 20-08-2012 08:03 pytaj w wątku dotyczącym danego portalu. dollarsincome --> problem - Admin - 20-08-2012 08:03 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |